Boka COVID-19-vaccination

Hälsa Hemma vaccinerar självklart mot COVID-19.

Du bokar enkelt en tid som passar dig längre ner på sidan. Vi gör löpande fler tider tillgängliga, ofta en vecka i förväg. Redan 3-4 veckor efter första dosen har kroppen börjat byggt upp ett skydd mot COVID-19.

Gratis vaccination

Självklart är vaccination mot COVID-19 helt gratis hos Hälsa Hemma. 

Vi använder Pfizer

Hälsa Hemma vaccinerar endast med Pfizers vaccin som heter COMIRNATY.

Alla över 16 år

Alla personer över 16 år kan boka tid för vaccination hos Hälsa Hemma. Du legitimerar dig enkelt med BankID i vår app. Har du inte BankID, legitimerar du dig vid vaccinationstillfället med giltig legitimation.

En glad kvinna sittandes i en trapp

Varför ska jag vaccinera mig mot COVID-19?

Minska smittspridningen

Att vaccinera sig bidrar till att minska smittspridningen i hela samhället på sikt. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna gå tillbaka till våra normala liv.

Räddar liv

Även om du själv inte blir sjuk skyddar vaccinationen dig också från att smitta andra i din omgivning.

Naturligt immunförsvar

De vaccin som är godkända mot covid-19, skyddar effektivt mot allvarlig sjukdom. Efter en vaccination bygger kroppens immunförsvar upp ett skydd mot COVID-19.

Information om tredje dos

Sjukhusen ansvarar för att identifiera och informera de patienter som ingår i de aktuella patientgrupperna och som ska erbjudas en extra vaccindos hos valfri vaccinatör. Patienterna informeras via ett brev som de får hemskickat och som ska tas med till vaccinationstillfället. Brevet fungerar som en “biljett” för de patienter som omfattas av beslutet. För att patienten ska kunna vaccineras hos valfri vaccinatör måste brevet från sjukhuset tas med vid vaccinationstillfället. Läs mer på Folkhälsomyndigheten.

Fabian Ruben gåendes mot kamera med Hälsa Hemma logga i bakgrunden

Boka din tid här