Mån - fre: 08:00 - 17:00 Lördag och söndag stängt
Möt oss i Hälsa Hemma-appen

Jobba som
läkare på Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral. Vi kombinerar hembesök med digitala möten och besök över hela göteborgsområdet på vår fysiska vårdcentral i Mölndal.

Det har visat sig att patienterna verkligen uppskattar Hälsa Hemma, vilket gjort att Sveriges modernaste vårdcentral växer. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss! Vi erbjuder ett flexibelt jobb där vi prioriterar vårdkvalitet, arbetsglädje och en god arbetsmiljö. För precis som patienterna har individuella behov och önskemål inser vi att du också har det!

Vi letar just nu efter en leg läkare som är nyfiken på allmänmedicin och vill gå vidare och bli ST så småningom hos oss. Du ska brinna för konsultationen och behärska god svenska i tal och skrift. God datorvana är ett plus. Du behöver inte ha någon erfarenhet av hembesök eller digitala besök tidigare, vi älskar handledning och du kommer arbeta nära din handledare.

Syftet med Hälsa Hemma är att erbjuda sjukvård som håller bättre vårdkvalitet än nätläkarna och snabbare och enklare för patienterna än den traditionella vårdcentralen – helt enkelt så som primärvård bör bedrivas. Om du vill vara en del i vårt växande team, och hjälpa till att bygga upp god digifysisk sjukvård från grunden – tveka inte att kontakta oss!

Vi hjälper
dig snabbt via appen

Du chattar med våra läkare och sköterskor i Hälsa Hemma-appen och om doktorn bedömer att vi behöver titta närmare på problemen, kommer vi hem till dig för provtagning och konsultation (kostnad 200kr).

Sök tjänsten här

Fylla i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Vi hörs!    Jag godkänner att Hälsa Hemma Sverige AB lagrar min personliga information och gör vidare sökningar i register i syfte att kunna bedöma min ansökan.