Mån - fre: 08:00 - 17:00 Lördag och söndag stängt
Möt oss i Hälsa Hemma-appen

Jobba som
marknadsförare på Hälsa Hemma

Det har visat sig att patienterna verkligen uppskattar Hälsa Hemma, vilket gjort att Sveriges modernaste vårdcentral växer. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss! Vi söker dig som vill arbeta med marknadsföring i vår nydanande organisation där vi prioriterar arbetsglädje och en god arbetsmiljö. För precis som patienterna har individuella behov och önskemål inser vi att du också har det!

Vi är inte en nätläkare. Vi är en vårdcentral med hembesök och app – och som tar ett totalansvar för patientens samtliga behov i primärvården. Vi på Hälsa Hemma har därför läkare, sköterskor och specialister som dels möter våra patienter genom digitala besök i vår mobilapp genom text- och video, och dels genom hembesök. Vår ambition är att patienten ska uppleva att Hälsa Hemma är en tillgänglig och pålitlig vårdcentral. Just nu finns vi i Göteborg, men expanderar under 2022 till fler områden i Sverige.

Vi marknadsför oss främst på sociala medier. Vi söker dig som har känsla för design och vill vara del av ett marknadsföringsteam under uppbyggnad, som rapporterar direkt till bolagets ledning. Du kommer arbeta med Hälsa Hemmas annonsering i sociala medier, ta hand om webbsidan och våra kampanjspecifika landningssidor. Du kommer ta fram annonsbudskap och löpande optimera Hälsa Hemmas annonsering för att nå så låg aquisition cost som möjligt. Du känner dig hemma i Google Analytics, kan Adobe Photoshop och har känsla för design och layout.

Du kan jobba hemifrån eller från vårt kontor i Göteborg, eller kommande kontor i Malmö eller Stockholm, det vill säga full flexibilitet!

Vi vill ha någon som är trivsam att arbeta tillsammans, så du får gärna vara utåtriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta med kollegor. Om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom marknadsföring är detta meriterande – men inte ett krav.

Vi ser fram emot att berätta mer om oss själva och hur vi arbetar – men framförallt att lära känna dig!

Vi hjälper
dig snabbt via appen

Du chattar med våra läkare och sköterskor i Hälsa Hemma-appen och om doktorn bedömer att vi behöver titta närmare på problemen, kommer vi hem till dig för provtagning och konsultation (kostnad 200kr).

Sök tjänsten här

Fylla i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Vi hörs!    Jag godkänner att Hälsa Hemma Sverige AB lagrar min personliga information och gör vidare sökningar i register i syfte att kunna bedöma min ansökan.