Hur kan Hälsa Hemma hjälpa dig?

Hälsa Hemma är en komplett vårdcentral och tar samma vårdansvar som vilken annan vårdcentral som helst. Våra läkare och sköterskor kan alltså hjälpa dig med en rad olika besvär, och några av dessa kan du läsa mer om nedan.

Läs mer om

Hälsokontroll

Vi blir alla äldre, och med åldern förändras kroppen. Genom en hälsokontroll med blodprover kan du få kontroll och förbättra din hälsa.

Läs mer om

Hudförändringar

Att din hud förändras med din ålder är normalt, men ibland kan hudförändringar kan vara tecken på hudcancer. Då är det viktigt att hålla koll på dessa.

Hälsa Hemma är en del av primärvården i Västra Götalandsregionen. Det innebär att vi kan hjälpa dig och övriga invånare i regionen med era primärvårdsbehov.

Vi väger, mäter och följer ditt barns utveckling i en miljö som du känner dig trygg med – hemmet. Du följer ditt barns utveckling direkt via Hälsa Hemma-appen och har du några frågor mellan besöken så når du din barnsjuksköterska via appen på några få minuter.

Hälsa Hemma är inte vilken vårdcentral som helst. Hos oss möter du din läkare på bara några få minuter direkt i appen. Du kan chatta, skicka bilder och video, och även prata med din läkare eller sköterska över videomöte.

Du kan alltid boka tid för Covid-19-vaccin dos två hos Hälsa Hemma – oavsett var du fick första dosen.

Du är inte ensam om att fundera kring diabetes – tvärtom. Diabetes är en folksjukdom med över en halv miljon diagnoserade – endast i Sverige. Hos oss på Hälsa Hemma Vårdcentral möter du din diabetessköterska eller läkare på bara några få minuter genom vår app.