Vårdcentralen kommer hem till dig i Trollhättan

Nu kommer Hälsa Hemma vårdcentral hem till dig i Trollhättan. Med Hälsa Hemma-appen möter du läkare och sköterskor på bara några minuter. Behövs ytterligare undersökning eller provtagning kommer läkaren hem till dig som är listad för max 200 kr. Frikort gäller. På kartan ser du var vi erbjuder hembesök.

Ring oss: 010-750 07 76

Så här fungerar vårdcentralen i Trollhättan

Hälsa Hemma är vårdcentralen med digitala möten och fysiska hembesök i bland annat Trollhättan. Oavsett var du är når du oss via appen. 

  • Möte direkt i appen – Videomöte, chatt, eller hembesök – vi finns alltid tillgängliga i din ficka. Digitalt möte med sköterska eller läkare är helt gratis.
  • Hembesök av läkare för 200 kr – Hälsa Hemmas läkare och sköterskor kommer hem till dig i Trollhättan när vi behöver mötas fysiskt. Klicka här för att se alla priser.
  • Svar på några få minuter – Med Hälsa Hemma-appen får du oftast kontakt med oss på under 10 minuter.

Detta säger våra användare

vårdcentral-omdöme 1
5/5

”Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

”Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

5/5

”Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Vanliga frågor om Hälsa Hemma vårdcentral

Vad kostar det?

Digitalt möte är alltid gratis. För fysisk vård gäller vanlig vårdcentralstaxa för hembesök, enligt Västra Götalandsregionens prislista. Priserna är samma för alla vårdcentraler. 

Klicka här för att se alla priser.

Hur listar jag mig hos Hälsa Hemma vårdcentral?

Vi gör hembesök i bland annat Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Du listar dig antingen via 1177.se eller via fysisk blankett som du får av oss. Vi guidar dig genom listningen när du installerat appen. 

Är du nyfiken på Hälsa Hemma vårdcentral men vågar ändå inte byta? Läs mer här.

Kan jag ringa till er?

Snabbast når du oss via Hälsa Hemma-appen där du möter våra läkare och sköterskor på bara några minuter. Om du till exempel har frågor om appen eller faktura-frågor, når du vår växel på 010-750 07 76 (Kl. 08.00–19.00).

I vilka områden finns ni?

Hälsa Hemma har vårdavtal med Västra Götalandsregionen Region Stockholm. Vi gör för närvarande hembesök i Göteborg, Trestad och Stockholm, men inom kort planerar vi att expandera till fler regioner. Ladda ner appen för att se om vi kan komma hem till din adress.

Hittar du inte det du söker? Se alla vanliga frågor här.