Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-stockholm-göteborg-skåne-hembesök

Stärk relationen till ditt barn – digital föräldragrupp på UPH

hantera-oro-ungas-psykiska-halsa

Vill du stärka relationen till dina barn? Den kostnadsfria digitala utbildningen ABC är för alla föräldrar med barn mellan 6–12 år. ABC syftar till att främja barns positiva utveckling genom att stärka relationen mellan föräldrar och barn. Utbildningen baseras på anknytnings- och inlärningspsykologiska teorier, KBT, samt aktuell forskning om samspel mellan barn och föräldrar.

Detta kan du förvänta dig av ABC 👨‍👩‍👧

  • Få verktyg till att bygga eller bevara goda relationer samt att minska konflikter.
  • Ta del av forskning om föräldraskap och barns utveckling.
  • Diskutera och utbyta erfarenheter med andra föräldrar.

Digitala träffar med olika teman 👩‍🏫

Den första träffen blir i mitten av oktober. Därefter träffas vi tre gånger till, med jämna mellanrum. Träffarna bygger på varandra och du kommer även att få hemuppgifter som du och ditt barn ska öva på mellan träffarna.

Är du intresserad av att vara med?

Hör av dig till oss i appen. Utbildningen är kostnadsfri, men vi gör en bedömning om gruppen passar dig och ditt barn.

Läs mer om Ungas Psykiska Hälsa

Senaste artiklar

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.