Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök

Stärk relationen till ditt barn – digital föräldragrupp på UPH

hantera-oro-ungas-psykiska-halsa

Vill du stärka relationen till dina barn? Den kostnadsfria digitala utbildningen ABC är för alla föräldrar med barn mellan 6–12 år. ABC syftar till att främja barns positiva utveckling genom att stärka relationen mellan föräldrar och barn. Utbildningen baseras på anknytnings- och inlärningspsykologiska teorier, KBT, samt aktuell forskning om samspel mellan barn och föräldrar.

Detta kan du förvänta dig av ABC 👨‍👩‍👧

  • Få verktyg till att bygga eller bevara goda relationer samt att minska konflikter.
  • Ta del av forskning om föräldraskap och barns utveckling.
  • Diskutera och utbyta erfarenheter med andra föräldrar.

Digitala träffar med olika teman 👩‍🏫

Den första träffen blir i mitten av oktober. Därefter träffas vi tre gånger till, med jämna mellanrum. Träffarna bygger på varandra och du kommer även att få hemuppgifter som du och ditt barn ska öva på mellan träffarna.

Är du intresserad av att vara med?

Hör av dig till oss i appen. Utbildningen är kostnadsfri, men vi gör en bedömning om gruppen passar dig och ditt barn.

Läs mer om Ungas Psykiska Hälsa

Senaste artiklar

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.