Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! Vi eldsjälar som gör detta möjligt är de här fantastiska människorna. När du söker kontakt via Hälsa Hemma-appen är det vi som svarar.

Det här är vi

Samuel Nilsson

Leg. Läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma sedan starten.

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Fabian Ruben

Specialist i Allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian Fogelberg

Distrikts- och Barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 
Porträtt av Joakim Stjernman på Hälsa Hemma

Joakim Stjernman

Läkarassistent

Jag jobbar som läkarassistent på Hälsa Hemma. Det innebär bland annat att hjälpa till med att skriva remisser och ta tidiga patientkontakter för att underlätta för läkarna. När jag är ledig spenderar jag gärna min tid ute i naturen.

Porträtt av Linnéa Friberg på Hälsa Hemma

Linnéa Friberg

Undersköterska & administratör

Jag arbetar som administratör och är i grunden utbildad undersköterska. Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möjlighet att hjälpa människor, med stort som smått. Jag är en av dom första som ni kommer i kontakt med i vår chatt.

Porträtt av Ingela Sager på Hälsa Hemma

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral och även fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård.

Porträtt av Jessica Arvidsson på Hälsa Hemma

Jessica Arvidsson

Undersköterska

I mitt jobb som undersköterska så möter jag dig som patient i ditt hem där jag hjälper dig med allt från provtagning eller vaccination till EKG.

Jag har tidigare jobbat på en akutavdelning på sjukhuset i åtta år och därifrån har jag tagit med mig goda erfarenheter. De jag älskar mest med mitt jobb är att det är så varierande, varje dag händer det alltid något nytt!

Porträtt av Annica Sjölander på Hälsa Hemma

Annica Sjölander

Leg. Läkare

Jag arbetar som läkare på Hälsa Hemma och är utbildad vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Mig kommer du träffa både i chatten och på hembesök. För mig är det viktig att mötet med dig som patient ska bli så bra som möjligt. Jag har en bakgrund som forskare vid Göteborgs universitet och tycker mycket om att som läkare få kombinera vetenskap och kliniskt kunnande utifrån patientens unika situation.

Porträtt av Viktor Kaiser på Hälsa Hemma

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad Psykolog och arbetar på hälsa hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och en ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.