Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök

Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! De eldsjälar som gör detta möjligt är dessa fantastiska människorna du ser på denna sida. 

halsa-hemma-vardcentral-personal

Vår personal

Samuel Nilsson

Samuel Nilsson

Leg läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma vårdcentral sedan starten.

Victoria Stensoses

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Ebba Werr 500px 1

Ebba Werr

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.

evaMarie

Eva-Marie V-Rundgren

Sjuksköterska

Jag är sjuksköterska med bakgrund inom kirurgi och intensivvård. Möjligheten att utveckla och förbättra vår vård med hjälp av digitaliseringens möjligheter tilltalar mig mycket och jag ser det som en angelägen förbättring för våra patienter. Att möta individen i trygg hemmiljö är för mig den bästa vård.

Fabian Ruben

Fabian Ruben

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian-fogelberg

Christian Fogelberg

Distrikts- och barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 
Porträtt av Joakim Stjernman på Hälsa Hemma

Joakim Stjernman

Läkarassistent

Jag jobbar som läkarassistent på Hälsa Hemma. Det innebär bland annat att hjälpa till med att skriva remisser och ta tidiga patientkontakter för att underlätta för läkarna. När jag är ledig spenderar jag gärna min tid ute i naturen.

Porträtt av Linnéa Friberg på Hälsa Hemma

Linnéa Friberg

Undersköterska & administratör

Jag arbetar som administratör och är i grunden utbildad undersköterska. Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möjlighet att hjälpa människor, med stort som smått. Jag är en av dom första som ni kommer i kontakt med i vår app.

Porträtt av Ingela Sager på Hälsa Hemma

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral och även fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård.

Porträtt av Jessica Arvidsson på Hälsa Hemma

Jessica Arvidsson

Marknadsansvarig & Undersköterska

I mitt jobb som undersköterska så möter jag dig som patient i ditt hem där jag hjälper dig med allt från provtagning eller vaccination till EKG. Jag har tidigare jobbat på en akutavdelning på sjukhuset i åtta år och därifrån har jag tagit med mig goda erfarenheter. De jag älskar mest med mitt jobb är att det är så varierande, varje dag händer det alltid något nytt!

Patrik Johansson 500px 1

Patrik Johansson

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Jag har flerårig erfarenhet av att arbeta med terapi för främst barn och ungdomar men även vuxna. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig med att göra vardagen till mindre av en kamp så att den istället blir mer meningsfull. På fritiden spelar jag gärna basket och trummor.

viktor kaiser 500px 1

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad Psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och en ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Caroline Öster

Caroline Öster

Undersköterska

Det bästa med mitt jobb som undersköterska här på Hälsa Hemma är att det är varierande varje dag och att jag får hjälpa människor i hemmet, i appen men även på vår klinik. När jag inte är på jobbet så sitter jag vid skolbänken och läser till sjuksköterska. Utöver detta så gillar jag att fylla mina dagar med träning och umgänge vänner och familj.

Frida 500px

Frida Högdin

Undersköterska

Hos Hälsa Hemma strävar jag alltid efter att du som patient ska få ett så trivsamt och tryggt besök som möjligt. Jag tror att ett gott bemötande och tydlig kommunikation bidrar till en bra och uppskattad vård. Sedan tidigare har jag flera års erfarenhet som undersköterska på medicinavdelning och akutmottagning.

niels

Niels Eék

Specialist i klinisk psykologi

Jag är leg psykolog, specialist i klinisk psykologi och filosofie doktor i psykologi, utbildad på Karolinska Institutet och Göteborgs Universitet, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Min drivkraft är att rätt vård ska nå så många behövande som möjligt – utan dröjsmål – genom digitalisering och smart teknik. På fritiden umgås jag gärna med familjen och njuter av naturens skönhet.

AnnaLisa Ask 500px

AnnaLisa Ask

BVC-sjuksköterska

Jag jobbar som distriktssköterska och möter mest er som har era barn på BVC. Att varje dag, hemma hos er, få möta de små personer som är vår framtid är så roligt och givande. På fritiden hänger jag mycket med mina barn och hittar på roliga aktiviteter. Hoppas att vi ses!

annarenberg

Anna Renberg

Distriktssköterska

Jag är utbildad distriktssköterska som arbetat runt om i hela Stockholm men även i Norge. Jag tycker om att möta människor i hemmet och tillsammans med patienten komma fram till bästa vården för just dig. Hoppas vi ses därute!

Najda

Najda Titoric

Leg läkare

Jag har arbetat inom vård och omsorg i snart 20 år och är idag legitimerad läkare på Hälsa Hemma. Dessför innan arbetade jag som läkare inom lungmedicin på Sahlgrenska Universitetssjukhus. För mig är det viktigt att mina patienter känner sig hörda och att jag finns tillgänglig när patienten behöver mig. Förutom ovanstående är jag en stor djurälskare och blir extra glad vid hembesök när jag möts av husdjur.

JohannaHarstedt

Johanna Härstedt

Patientkontakt och administratör

Jag arbetar som administratör och är en av de första du kommer i kontakt med i vår app. Innan jag började på Hälsa hemma arbetade jag på en akutmottagning. Det jag tycker mest om med mitt jobb här är att dagligen prata med patienter och känna att jag kan hjälpa till i lugn och ro, så att man som patient känner sig trygg. På fritiden umgås jag med min familj och spelar innebandy.

Elin Akerstrom

Elin Åkerström

Patientkontakt och administratör

Det kan vara mig du möter först i vår app. Jag är administratör och för mig är det viktigt att alla ska känna sig hörda. Jag vill hjälpa till snabbt, smidigt och säkert just för dig – det är därför jag gillar mitt jobb så mycket! Utanför jobbet älskar jag att ta långpromenader i skogen eller ett riktigt svettigt pass på gymmet.

Selma_Ewergardh

Selma Ewergårdh

Patientkontakt och administratör

Som administratör här på Hälsa Hemma vårdcentral kan det vara mig du kommer i kontakt med först i appen. För mig är det viktigt att alla patienter ska känna sig sedda och hörda. Men också att man ska få bra hjälp oavsett vad det gäller – litet som stort. Parallellt med jobbet läser jag till socionom på Göteborgs Universitet och när jag är helt ledig gillar jag att umgås med familj och vänner!

Carolina_Sepulveda

Carolina Sepúlveda

Undersköterska

Vid både digital och fysisk kontakt med dig som patient är mitt mål att du känner dig trygg och hörd. Det bästa med att jobba som undersköterska på Hälsa Hemma vårdcentral är att få vara med om både litet och stort, men även att få bidra med min kunskap i mötet med dig. Jag har tidigare arbetat många år inom akut- och intensivvård. På fritiden är jag gärna ute i naturen med min familj!

Monica_Bremstrom

Monica Bremström

Rehabkoordinator

Jag arbetar som rehabkoordinator vilket jag har gjort i många år. Det betyder att du hjälp i din rehabprocess när du är sjukskriven och ska åter i arbete. Jag finns som länk och samordnare och kan ha kontakt med din arbetsgivare, där jag vägleder dig i samarbete med övriga du har kontakt med hos oss. På fritiden gillar jag mest att spela tennis, handboll och dansa – och så älskar jag havet och båtar.

Lena Gans

Lena Gans

Undersköterska

Jag har jobbat som undersköterska sedan 1996, största delen inom akut och intensivvård. Det som gjorde att jag sökte mig till Hälsa Hemma är att jag verkligen gillar den snabba kommunikationen i appen och att få komma hem till dig i din trygga miljö för att utföra mitt jobb.

Gustav Ceicer

Gustav Ceicer

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin och studerade till läkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag brinner för att utveckla primärvården – den mest grundläggande vården vi har, till att bli ännu bättre. Jag arbetar även med utbildningsfrågor som kursansvarig på regionens utbildningsenhet för ST-läkare i primärvården. Men det är de dagliga patientmötena som är den bästa delen med mitt arbete. På min fritid snickrar jag gärna på mitt fritidshus.

emma_gatenberg

Emma Gatenberg

Patientkontakt och administratör

Som administratör här på Hälsa Hemma vårdcentral är jag en av de första ni möter i er kontakt med oss. Jag har alltid jobbat med att hjälpa människor på olika sätt och strävar alltid efter att du som patient ska känna dig trygg, sedd och hörd. När jag är ledig lägger jag gärna min tid på att umgås med nära och kära samt på att vara ute i stallet.

Kim-Eriksson

Kim Eriksson

Leg. Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma med psykologisk behandling utifrån KBT. Jag har flerårig erfarenhet av att arbeta med terapi med inriktning mot 16 år och äldre. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig skapa bättre beteenden och tankar för att underlätta vardagen. På fritiden spelar jag tv-, dator- och brädspel och springer.
Emma_Hammarroth

Emma Hammarroth

Sjuksköterska

Jag jobbar som sjuksköterska och utbildade mig på Göteborgs Universitet. Jag har jobbat många år med barnsjukvård inom både medicin och kirurgi. Det bästa med Hälsa Hemma är att jag kan möta och hjälpa patienter, stora som små, både digitalt och i hemmet. På fritiden älskar jag hitta på roliga utflykter och äventyr med familj och vänner.

Linda-Skarpsjo

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Emilia-Karlberg-2

Emilia Karlberg

Undersköterska

Jag arbetar som undersköterska. För mig är det viktigt att du som patient ska känna dig trygg och få ett gott bemötande. Tidigare har jag arbetat på akutmottagning och innan dess bland annat på en akutvårdsavdelning.

Sofia_Costa_Nordvall

Sofia Costa Nordvall

Leg. psykolog

Jag arbetar som legitimerad psykolog med behandling som främst grundar sig i kognitiv beteendeterapi (KBT). För mig är relation och kommunikation viktigt. Oavsett om jag möter barn, unga eller vuxna eftersträvar jag att vara trygg, tydlig och lyhörd. Jag vill skapa förutsättningar för gott samarbete där vi tillsammans kan närma oss, nyfiket utforska, samt öva på sådant som är svårt. På fritiden gillar jag att pyssla om mina växter, sjunga i kör och lösa korsord.

Sofia Darpo

Läkare

Specialist i Allmänmedicin

Jag är specialist i Allmänmedicin och har arbetat som läkare i primärvården i både Stockholm och Göteborg. Det ger mig stor glädje att hjälpa patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomar. Att få följa patienter över tid är en av de bästa delarna med att arbeta på vårdcentral. Förtroendet från patienten har jag stor respekt för och jag gör mitt bästa för att förvalta det väl. För mig betyder det mycket med familj, vänner, träning, samt upplevelser!

Den smarta vårdcentralen

5/5
© Hälsa Hemma | Cookies | Integritetspolicy

Jobba på Hälsa Hemma

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

  1. Radera Hälsa Hemma-appen
  2. Installera den igen från App Store
  3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
  4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.