Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! Vi eldsjälar som gör detta möjligt är de här fantastiska människorna. När du söker kontakt via Hälsa Hemma-appen är det vi som svarar.

Det här är vi

Samuel Nilsson

Leg. Läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma sedan starten.

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Fabian Ruben

Specialist i Allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian Fogelberg

Distrikts- och Barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral men även arbetat nästan fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård. Det finns redan så många möjligheter och fler är på väg.

Thindra Appelvik

Undersköterska

Jag jobbar som undersköterska och hjälper dig med dina besvär. Kanske är det mig du träffar för vaccination, provtagning, omläggning av sår, eller i Hälsa Hemma-appen. Vi ses!