Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-stockholm-göteborg-skåne-hembesök

Superenkelt att förnya recept 💊

Förnya recept - app

Att förnya sina läkemedel tar ofta onödigt lång tid, med bokade möten eller telefonsamtal med vårdcentralen. Hälsa Hemma har gjort det superenkelt att förnya dina befintliga läkemedel.

I Hälsa Hemma-appen ser du en lista över dina mediciner. Du väljer enkelt vilka recept du behöver förnya med några få klick. Klicka på videon under och välj fullskärm för att se hur enkelt det är.

💊 Så enkelt förnyar du dina recept

  1. Ladda ner Hälsa Hemma-appen från App Store eller Google Play.
  2. Klicka på “Läkemedel” i menyn och sedan på knappen “Förnya läkemedel”.
  3. Välj vilka läkemedel du önskar att förnya. Har du inga läkemedel i listan, trycker du på förnya läkemedel och beskriver i text vilka läkemedel du använder. Nästa gång det är dags att förnya, kommer dina läkemedel finnas i listan.
  4. Hämta ditt recept som vanligt på valfritt apotek.

🩺 När vi behöver undersöka dig fysiskt

Beroende på vilket typ av läkemedel du behöver och hur just din situation ser ut kan läkaren ibland behöva att undersöka dig först. Då bokar vi ett videomöte eller hembesök. Givetvis gäller vanliga patientavgifter och frikort.

Se alla priser här

📲 Har du frågor eller vill du ha kontakt med vårdpersonalen?

Ladda ner Hälsa Hemma-appen och starta ett ärende

Senaste artiklar

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.