Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Priser

Här hittar du information om vilka priser som gäller för Hälsa Hemma vårdcentral. Priserna bestäms av respektive region och frikort gäller

hembesok-lakare-skoterska-bil

Välj region nedan för att se priser

gratis-app-vardcentral-pris

Vanliga patientavgifter och frikort gäller

Det här säger vårdcentralens användare

vardcentral omdome 5
5/5

“Lätt att nå via appen, personlig och engagerad personal och tryggt att ha kontakt med samma läkare. Och sen att få hembesök, det är verkligen suveränt! Så skönt att slippa sitta i väntrum med en massa andra sjuka människor när man själv inte är kry.”

Recension på Trustpilot

omdöme-hälsa-hemma
5/5

“Riktigt serviceminded. Vi blev bra bemött och fick snabb vård med kvalité. Läkarna följde även upp ärendet för att se om vi mådde bra efteråt. Det är sådan vård man behöver.”

Recension på Vården.se

omdöme-hälsa-hemma
5/5

“Har ALDRIG fått så här bra och smidig vård. Det känns som en vårdcentral i en drömvärld. Jag känner mig alltid trygg när jag vet att jag har hjälp bara några knapptryck från mig 🤩”

Recension på Google

Vanliga frågor om priser och vård på vårdcentralen

Gäller frikort?

Ja, frikort gäller hos oss, eftersom vi jobbar på uppdrag av regionen.

Hur bokar jag?

Om du vill boka eller avboka en tid gör du det genom Hälsa Hemma-appen.

Ladda ner appen här.
Klicka sedan på “Starta ärende”.

Hur fungerar Hälsa Hemma vårdcentral?

Hälsa Hemma är en komplett vårdcentral och är en del av den offentligt finansierade vården i Region Stockholm och Västra Götalandsregionen. Vår vårdpersonal kan hjälpa dig med precis allt som andra traditionella vårdcentraler kan. Det innebär att vi kan hjälpa med undersökning, provtagning, behandling, sjukskrivning, recept, remiss och allt annat som en vårdcentral gör.

Första kontakten sker alltid via Hälsa Hemma-appen där du möter våra läkare eller sköterskor och får möjlighet att beskriva dina besvär. Du kan också skicka bilder eller video. När du behöver undersökas fysiskt eller ta prover bokar vi ett hembesök på en tid som passar för dig. 

Allt som en vårdcentral kan hjälpa dig med, kan vi göra hemma hos dig!

Kan jag få samma typ av vård hos er som på en traditionell vårdcentral?

Absolut! Vi gör allt som en traditionell vårdcentral gör – fast i hemmet. Du får snabb kontakt med oss i Hälsa Hemma-appen. När vi behöver träffas fysiskt för att ta blodprov och göra vanliga undersökningar träffas vi hemma hos dig. Vi skriver såklart recept och skickar remisser vid behov.

Kan jag ställa frågor till vårdpersonalen före jag väljer Hälsa Hemma?

Det går utmärkt att kontakta vårdpersonalen före du listar dig. Starta ett ärende i Hälsa Hemma-appen, så hjälper vi dig.

Hur listar jag mig?

Du listar dig via 1177.se – vi guidar dig rätt i Hälsa Hemma-appen. Du kan också lista dig genom en fysisk blankett som du får av oss.

Är du nyfiken på Hälsa Hemma men vågar ändå inte byta? Läs mer om hur det fungerar att byta vårdcentral.

Hur kan jag betala?

Du kan betala via Swish eller faktura. Våra priser hittar du här.

Kontakta oss i appen om dina specifika frågor som rör betalning, så hjälper vi dig vidare där.

Hur kan ni erbjuda hembesök till alla?

Hälsa Hemma kombinerar traditionell vård med modern teknik. Det gör det möjligt för oss att planera våra åkturer till våra patienter på ett smart sätt – så att vi kan träffa dig hemma! I vår app får du ett tidsspann när vi kommer till dig. I appen håller vi dig också uppdaterad om när vi kommer. På så sätt slipper du ta dig till vårdcentralen och vänta i väntrummet. Du bokar ditt besök enkelt genom Hälsa-Hemma-appen. 

Hittar du inte det du söker? Se alla vanliga frågor här.

Ladda ner appen idag

Det är gratis att skriva till oss.

Se om vi kommer till ditt område

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.