Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-stockholm-göteborg-skåne-hembesök

Om Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral som kombinerar hembesök med digitala möten. Våra ledord: Digifysisk vård på riktigt! Vi är övertygade om att den bästa vården sker när vi kombinerar fysisk och digital vård. I Hälsa Hemma-appen kan vi hjälpa patienten med det mesta och när det krävs fysisk vård kommer vi hem till patienten med våra elbilar.

Vi finns i Stor-Göteborg, Stor-Stockholm, Malmö och Lund, och får dagligen beröm från våra patienter för vårt sätt att arbeta. Hälsa Hemma har i skrivande stund över 8000 listade patienter.

Vi som jobbar på Hälsa Hemma kan tala de skandinaviska språken och engelska. Önskar du kontakt på ett annan språk tar vi hjälp av tolk. Välkommen till Hälsa Hemma!

Doktor Fabian Ruben undersöker en patient.

Kvalitet

Hälsa Hemma arbetar ständigt med att säkerställa en god kvalitet i verksamheten. Det innebär bland annat:

  • Vi har ett kvalitetsledningssystem i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 2011:9).
  • Vi rapporterar till det nationella kvalitetssystemet för primärvården, Primärvårdskvalitet. Se resultatet på Vården i Siffror.
  • Vi rapporterar till den Nationella väntetidsdatabasen som förvaltas av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Se resultatet på Väntetider i vården.

 

kvalitet-vård
halsa-hemma-vardcentral-personal

Personal på företaget

Hälsa Hemma har kollektivavtal och är medlem i Almega Vårdföretagarna.

  • Antal medarbetare: 65 st

  • Antal medarbetare med personalansvar: 4 st

  • Medarbetarnas kompetens: Hos Hälsa Hemma kan vi erbjuda kontakt med sjuksköterska, undersköterska, psykolog och läkare med olika typer av specialistkompetenser.  

Ledning och ägare

Hälsa Hemma består av bolagen Hälsa Hemma Sverige AB, som har vårdavtal med Västra Götalandsregionen, Hälsa Hemma Stockholm AB som har vårdavtal med Region Stockholm, samt Hälsa Hemma Skåne AB, som har vårdavtal med Region Skåne. Hälsa Hemma Stockholm AB och Hälsa Hemma Skåne AB ägs helt av Hälsa Hemma Sverige AB. 

Hälsa Hemmas ledning:

  • Fabian Ruben, grundare och VD
  • Anders Willstedt, grundare och CTO
  • Niels Eék, grundare och verksamhetsansvarig

Ledningen är även huvudägare av företaget. 

Adresser och kontaktinfo

Behöver du adresser, telefonnummer, fax eller annan info?

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.