Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

Om Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral som kombinerar hembesök med digitala möten. Våra ledord: Digifysisk vård på riktigt! Vi är övertygade om att den bästa vården sker när vi kombinerar fysisk och digital vård. I Hälsa Hemma-appen kan vi hjälpa patienten med det mesta och när det krävs fysisk vård kommer vi hem till patienten med våra elbilar.

Vi finns i Stor-Göteborg och Stor-Stockholm och får dagligen beröm från våra patienter för vårt sätt att arbeta. Hälsa Hemma har i skrivande stund över 6000 listade patienter.

Vi som jobbar på Hälsa Hemma kan tala de skandinaviska språken och engelska. Önskar du kontakt på ett annan språk tar vi hjälp av tolk. Välkommen till Hälsa Hemma!

Doktor Fabian Ruben undersöker en patient.

Kvalitet

Hälsa Hemma arbetar ständigt med att säkerställa en god kvalitet i verksamheten. Det innebär bland annat:

 • Vi har ett kvalitetsledningssystem i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 2011:9).
 • Vi rapporterar till det nationella kvalitetssystemet för primärvården, Primärvårdskvalitet. Se resultatet på Vården i Siffror.
 • Vi rapporterar till den Nationella väntetidsdatabasen som förvaltas av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Se resultatet på Väntetider i vården.

 

kvalitet-vård
halsa-hemma-vardcentral-personal

Personal på företaget

Hälsa Hemma har kollektivavtal och är medlem i Almega Vårdföretagarna.

 • Antal medarbetare: 50 st

 • Antal medarbetare med personalansvar: 4 st

 • Medarbetarnas kompetens: Hos Hälsa Hemma kan vi erbjuda kontakt med sjuksköterska, undersköterska, psykolog och läkare med olika typer av specialistkompetenser.  

Ledning och ägare

Hälsa Hemma består av bolagen Hälsa Hemma Sverige AB som har vårdavtal med Västra Götalandsregionen och Hälsa Hemma Stockholm AB som har vårdavtal med Region Stockholm. Hälsa Hemma Stockholm AB ägs helt av Hälsa Hemma Sverige AB. 

Hälsa Hemmas ledning:

 • Fabian Ruben, grundare och VD
 • Anders Willstedt, grundare och CTO
 • Niels Eék, grundare och verksamhetsansvarig

Ledningen är även huvudägare av företaget. 

Adresser och kontaktinfo

Behöver du adresser, telefonnummer, fax eller annan info?

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

 1. Radera Hälsa Hemma-appen
 2. Installera den igen från App Store
 3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
 4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.