Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

region-skane-vardcentral-malmo-lund

Hälsa Hemma
Vårdcentral i Skåne

Med Hälsa Hemma-appen får du snabb kontakt med läkare och sköterskor. Behövs ytterligare undersökning eller provtagning kommer din egen läkare hem till dig som är listad för max 200 kr – i Sydvästra Skåne. Frikort gäller. 

vardcentral-skane-malmo-lund-hembesok-lakare

Varför välja en smart vårdcentral?

Snabb digital kontakt

Textmeddelanden och videomöte – vi finns alltid tillgängliga i din ficka.

Din egen läkare

Du får en enkel vård genom att ha din egen läkare och sköterska.

Besök där du är

Vi kommer till ditt hem eller arbetsplats när vi behöver träffas fysiskt.

Vanliga patientavgifter och frikort gäller. Gör som tusentals andra och välj Hälsa Hemma som din vårdcentral. 

Så här fungerar Hälsa Hemma Vårdcentral

vardcentral skane malmo lund hembesok jpg

Möt oss i appen​

Starta ett ärende i Hälsa Hemma-appen och beskriv vad du behöver hjälp med.

Svar på 10 minuter​

Du får oftast kontakt med vårdpersonalen på under 10 minuter.

Besök hos dig

Din läkare och sköterska kommer hem till dig för max 200 kr när vi behöver mötas fysiskt. 

Se om vi kommer till ditt område

Se om vi kommer till ditt område…

…eller besök oss på Krusegatan 19 i Malmö

Detta säger våra användare

omdöme-hälsa-hemma
5/5

“Snabb digital kontakt och ett bemötande som fick mig att känna mig trygg. Fick snabbt en tid för undersökning och även på plats ett proffesionellt bemötande. Snabb återkoppling.”

Recension på Vården.se

vardcentral-omdome-6
5/5

“Det bästa som hänt sjukvården på länge – de kommer hem till dig. Samma läkare och personal varje gång! Rekommenderas varmt.”

Recension på Trustpilot

omdöme-hälsa-hemma
5/5

“Lättillgängligt, proffsigt, personligt, tryggt och med stort hjärta! Så himla nöjd med att jag och min son har er som VC. Det är så här alla vårdcentraler borde fungera. Ni levererar!!”

Recension på Vården.se

Ladda ner appen idag

Det är gratis att skriva till oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta vårdpersonalen

Du får kontakt med vårdpersonalen i appen på vardagar kl. 8–17. 

Ring oss

Under våra ordinarie öppettider når du oss på telefon: 040-6551600. Kom ihåg att du får snabbast kontakt med vårdpersonalen i appen.

Öppettider & adresser

Om du vill besöka oss finns vi på Krusegatan 19 i Malmö.

Se våra öppettider & adresser

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Textkonversationer i appen är gratis. För fysisk vård gäller vanlig vårdcentralstaxa för hembesök, enligt Region Skånes prislista. Priserna är samma för alla vårdcentraler. 

Klicka här för att se alla priser.

Hur listar jag mig hos Hälsa Hemma vårdcentral?

Du listar dig via 1177.se – vi guidar dig rätt i Hälsa Hemma-appen. Du kan också lista dig genom en fysisk blankett som du får av oss.

Är du nyfiken på Hälsa Hemma men vågar ändå inte byta? Läs mer om hur det fungerar att byta vårdcentral

Kan jag få samma typ av vård hos er som på en traditionell vårdcentral?

Absolut! Vi gör allt som en traditionell vårdcentral gör – fast i hemmet. Du får snabb kontakt med oss i Hälsa Hemma-appen. När vi behöver träffas fysiskt för att ta blodprov och göra vanliga undersökningar träffas vi hemma hos dig. Vi skriver såklart recept och skickar remisser vid behov.

Vilken besöksadress har ni?

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via Hälsa Hemma-appen där vi svarar på några få minuter. Men om du av någon anledning föredrar att besöka oss på plats är vår besöksadress:

Krusegatan 19
212 27 Malmö

Kan jag få akut vård utanför öppettider?

Om du behöver hjälp utanför våra öppettider kan du söka vård hos
God Hälsa Vårdcentral Kirseberg Kvälls- och helgmottagning, Pilgatan 3, 212 12 Malmö

Öppettider
Måndag – fredag: 17:00 – 21:00
Lördag, söndag, samt röda dagar: 10:00 – 15:00

Telefonnummer: 040 620 06 00

Hittar du inte det du söker? Se alla vanliga frågor här.

Få mer information

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får även vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.