Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-stockholm-göteborg-skåne-hembesök

Så tar vårdcentralen hand om dig över 60

vardcentral-aldra-60-plus

När man passerat 60 börjar ofta krämpor smyga sig på, och man kan behöva hjälp av vården i större grad än tidigare. Hälsa Hemma Vårdcentral gör det enkelt för dig att få kontakt med din läkare eller sköterska när du har frågor eller behöver vård. 

Hos Hälsa Hemma Vårdcentral får du:

  • Snabb kontakt via appen när du behöver oss.
  • Prata med din läkare eller sköterska via telefon, video eller textkonversationer.
  • Hembesök när vi behöver undersöka dig eller ta prover.
  • Besök på våra vårdcentraler i Stockholm, Göteborg och Malmö om du föredrar det.
  • Årskontroll med kontroll av dina blodvärden och ditt blodtryck.
  • Individuell genomgång av dina mediciner.
  • Enkel receptförnyelse direkt i Hälsa Hemma-appen.
  • Din fasta läkarkontakt.

Trygg hjälp i hemmet

Vi har specialister inom en rad områden, inklusive allmänmedicin, astma/KOL och diabetes. Du väljer Hälsa Hemma som vilken vårdcentral som helst. Vi hjälper dig med allt du behöver – tryggt i ditt hem. Vanliga patientavgifter och frikort gäller givetvis.

Kom igång med Hälsa Hemma Vårdcentral

Ladda ner Hälsa Hemma-appen och kom i gång

Om du har frågor kan du enkelt starta ett ärende gratis i appen. Där får du snabbast kontakt med oss. Varmt välkommen!

Senaste artiklar

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.