Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-stockholm-göteborg-skåne-hembesök

Har du valt en smart BVC i Göteborgsområdet?

Med Hälsa Hemma smartBVC får du full kontroll över ditt barns hälsa och tillväxt direkt i Hälsa-Hemma-appen. Du får helt enkelt barnavårdscentralen i handen, i fickan och – förstås – i hemmet! Genom att kombinera det bästa av digital vård och fysiska kontroller i hemmet får du som förälder en ökad trygghet och snabb hjälp när ni behöver det.

Vad är smartBVC?

📱Snabb och enkel kontakt med din BVC-sköterska

Oavsett om du vill ställa frågor, skicka bilder eller önskar ett videosamtal, är din egen BVC-sköterska endast ett knapptryck bort.

🏡 Alla BVC-kontroller hemma hos dig

Hälsa Hemma BVC gör alla kontroller där ditt barn känner sig som tryggast –  i ditt hem, långt bort från väntrum och virus.  Läs mer om hur vår BVC fungerar här.

🏥 En del av primärvården i Västra Götalandsregionen

Hälsa Hemma är en del av primärvården i Västra Götalandsregionen. All kontakt med vår BVC är helt kostnadsfri.

Hur du väljer Hälsa Hemma smartBVC

Du väljer Hälsa Hemmas BVC genom att lista ditt barn på Hälsa Hemma Vårdcentral. Ladda ner appen direkt och starta ett ärende i ditt barns namn så hjälper vi dig vidare.

Om du hellre föredrar att besöka oss är du välkommen till vår BVC i Mölndal.

Senaste artiklar

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.