Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Använd Hälsa Hemma-appen utan BankID

För att kunna använda Hälsa Hemma-appen behöver du kunna identifiera dig digitalt. Om du inte har BankID, kan vi göra en fysisk ID-kontroll och ge dig en kod så att du får tillgång till appen. Istället för BankID kommer du då kunna logga in med en personlig PIN-kod.

Så här gör du

  1. Kontakta oss för att boka tid på en av våra fysiska mottagningar på Karolinska i Solna, Ekenleden i Kållered eller Krusegatan i Malmö.
  2. Ta med dig en giltig identitetshandling och en mobiltelefon som du kan ta emot SMS på.
  3. Väl på plats får du ett SMS med en engångskod som du skriver in i appen.
  4. Du väljer en PIN-kod som du fortsättningsvis använder för att logga in i appen.
pin-kod-hh

Kontakta oss

Ta kontakt och boka tid för att legitimera dig.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.