Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Hudmottagning – snabb hjälp

Vår hudmottagning och hudläkare hjälper dig som har hudproblem och bor i stor-Stockholm, stor-Göteborg, Malmö och Lund. Kanske har du fått eksem, utslag eller har en prick som har ändrat färg och form. Du får snabb kontakt med oss via appen. Skicka bilder på din hud och få hjälp samma dag. 

hudmottagning-hudlakare-ansikte
region-stockholm-primarvard-logotyp-transparent
vastra-gotalandsregionen-primarvard-logotyp-transparent
region-skane-vardcentral-malmo-lund

Att söka hjälp på vår hudmottagning

Vanligtvis är de flesta hudförändringarna helt ofarliga, men det finns vissa karaktäristiska drag som du bör hålla koll på. Om det kliar, förändrar färg, form, utseende, eller gränsar till att bli ett sår, bör du alltid kontakta oss. Du får hjälp i appen på några få minuter.

Att skriva till oss i appen är alltid gratis. Vanliga patientavgifter och frikort gäller.

hudmottagning-hudlakare-dermatoskop-hembesok
hudmottagning-hudlakare-fot
hudmottagning-hudlakare-klåda-rött

Så här får du hjälp

På vår hudmottagning och vårdcentral slipper du väntrummet. Du träffar läkaren i appen eller hemma hos dig.

Skriv med oss om dina problem i våran app. Du får snabbt svar och du kan enkelt skicka bild och video av din hud direkt i appen.

Du träffar läkaren smidigt genom ett videomöte i appen. Du kan även skicka bilder och video så att läkaren tydligt kan se din hud och dina problem.

Efter mötet kan du enkelt fortsätta att hålla kontakt med vårdpersonalen om ditt ärende.

När det behövs närmare undersökning eller provtagning gör vi hembesök hos dig. Vårt hembesöksområde kan du se i kartan nedan.

Varför välja en smart vårdcentral?

Snabb digital kontakt

Textmeddelanden och videomöte – vi finns alltid tillgängliga i din ficka.

Din egen läkare

Du får en enkel vård genom att ha din egen läkare och sköterska.

Besök där du är

Vi kommer till ditt hem eller arbetsplats när vi behöver träffas fysiskt.

Vanliga patientavgifter och frikort gäller. Gör som tusentals andra och välj Hälsa Hemma som din vårdcentral. 

Se om vi kommer till ditt område

Detta säger våra användare

vårdcentral-omdöme 1
5/5

“Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

“Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

vårdcentral omdöme 4
5/5

“Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Vi hjälper dig med allt inom hud

Från nyfödda till äldre hjälper vi dig med allt från enkla hudförändringar till komplexa hudsjukdomar

Specialist i Allmänmedicin

Leg. läkare

Distriktssköterska

Specialist i Allmänmedicin

Distrikts- och BVC-sköterska

Diabetessjuksköterska

Ladda ner appen idag

Det är gratis att skriva till oss.

Hälsa Hemma vårdcentral

Hälsa Hemma är vårdcentralen för hela familjen. Vi kombinerar digitala möten med hembesök. Hos oss får du trygg och snabb vård via vår app. När du behöver ta prover eller göra undersökningar som kräver ett fysiskt möte, då kommer vi hem till dig.

Du får oftast kontakt med oss på några få minuter i appen, där vi tillsammans planerar din vård. Varmt välkommen till Hälsa Hemma!

Hälsa Hemma vårdcentral hembesök 3 jpg

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.