Region Stockholm
På uppdrag av Västra Götalandsregionen
hudmottagning-hudlakare-ansikte

Hudmottagning – snabb hjälp

Vår hudläkare i Region Stockholm och Västra Götalandsregionen hjälper dig som har hudproblem. Kanske har du fått eksem, utslag eller har en prick som har ändrat färg och form. Du får snabb kontakt med oss via appen. Skicka bilder på din hud och få hjälp samma dag. 

Snabb kontakt

Samma läkare

Trygg vård

Enkel hjälp

Frikort gäller

Så här får du hjälp

På vår hudmottagning och vårdcentral slipper du väntrummet. Du träffar läkaren i appen eller hemma hos dig.

Chatta med oss om dina problem i våran app. Du får snabbt svar och du kan enkelt skicka bild och video av din hud direkt i appen.

Du träffar läkaren smidigt genom ett videomöte i appen. Du kan även skicka bilder och video så att läkaren tydligt kan se din hud och dina problem.

Efter mötet kan du enkelt fortsätta att hålla kontakt med vårdpersonalen om ditt ärende.

När det behövs närmare undersökning eller provtagning gör vi hembesök hos dig. Vårt hembesöksområde kan du se i kartan nedan.

Här erbjuder vi hembesök

Hälsa Hemma är del av primärvården i Region Stockholm och Västra Götalandsregionen. Du väljer oss som vilken annan vårdcentral som helst. Vi gör hembesök i området du ser på kartan.

Att söka hjälp på vår hudmottagning

Vanligtvis är de flesta hudförändringarna helt ofarliga, men det finns vissa karaktäristiska drag som du bör hålla koll på. Om det kliar, förändrar färg, form, utseende, eller gränsar till att bli ett sår, bör du alltid kontakta oss. Du får hjälp i appen på några få minuter.

Chattmöte i appen är alltid gratis. Videomöte och hembesök kostar max 250 kr och frikort gäller. Se komplett prislista.

prick-hudmottagning-hudläkare
hudmottagning-hudlakare-fot
hudmottagning-hudlakare-klåda-rött

Detta säger våra användare

vårdcentral-omdöme 1
5/5

”Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

”Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

5/5

”Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Vi hjälper dig med allt inom hud

Från nyfödda till äldre hjälper vi dig med allt från enkla hudförändringar till komplexa hudsjukdomar

Samuel Nilsson

Leg. läkare

Ebba Werr

Specialist i Allmänmedicin

Jessica Arvidsson

Undersköterska

Fabian Ruben

Specialist i Allmänmedicin

Christian Fogelberg

Distrikts- och BVC-sköterska

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Hälsa Hemma vårdcentral

Hälsa Hemma är vårdcentralen för hela familjen. Vi kombinerar digitala möten med hembesök. Hos oss får du trygg och snabb vård via vår app. När du behöver ta prover eller göra undersökningar som kräver ett fysiskt möte, då kommer vi hem till dig.

Du får oftast kontakt med oss på några få minuter i appen, där vi tillsammans planerar din vård. Varmt välkommen till Hälsa Hemma!