Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök
Porträtt av glad medelålders kvinna.
På uppdrag av Västra Götalandsregionen

Skriv upp dig på reservlistan för Covid-19-vaccin

Innehåll:

Vad innebär en reservlista?

Du som skriver upp dig på vår reservlista för Covid-19-vaccin får en preliminär tid för vaccinering som kan komma att ändras. Om en dos är tillgänglig så får du ett sms samma dag som den preliminära tiden.

Exempel: En preliminär tid som är kl 14.30 kan förändras till när som helt under samma dag, eller helt avbokas. Tillgängligheten av Covid-19-vaccin doser avgör vad som händer.

Bra att veta

Du behöver inte ta en specifik dos om du skriver upp dig på reservlistan. Vi kan ge första, andra, eller tredje dosen Covid-19-vaccin.

Kom ihåg att vi inte hör av oss om din preliminära tid inte blir av. Du får endast ett sms samma dag om tiden fortfarande finns tillgänglig.

– Alltid gratis
Självklart är vaccination mot COVID-19 helt gratis hos Hälsa Hemma. 

– Vi använder Pfizer
Hälsa Hemma vaccinerar endast med Pfizers vaccin som heter COMIRNATY.

– Alla över 12 år
Vi vaccinerar alla personer över 12 år. För dig 12-15 år behövs vårdnadshavares godkännande innan bokning. Alla 16+ år legitimerar sig enkelt med BankID i vår app, eller vid vaccinationstillfället med giltig legitimation.

Ladda ner appen för att boka din tid

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.