Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök

Familjens mobila vårdcentral

Hoppas att din mat från Gao Sushi smakar bra. Nu kan även läkaren komma hem till dig.  Du får snabb kontakt med oss via Hälsa Hemma-appen, och när vi behöver mötas så kommer vi hem till dig.

På Hälsa Hemma får du din egen läkare – samma läkare varje gång. Hembesök kostar max 250 kr för våra listade patienter och frikort gäller. Se alla priser här.

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

“Bästa vårdcentralen. Snabb hjälp. Skönt att de kommer hem när man är sjuk.”

– Åsa O.

På uppdrag av Västra Götalandsregionen
Region Stockholm
region-skane-vardcentral-malmo-lund

Hälsa Hemma vårdcentral är del av primärvården i Västra Götalandsregionen, Region Stockholm och Region Skåne. Du väljer Hälsa Hemma som vilken annan vårdcentral som helst. Vi gör hembesök i stor-Stockholm, stor-Göteborg, Malmö och Lund. Tryck här för att se var vi gör hembesök.

hembesök-vårdcentral

Varför ska du välja Hälsa Hemma?

Du stannar hemma när du är sjuk.

Våra läkare och sköterskor kommer hem till dig när du behöver undersökas fysiskt. Du får snabb kontakt med vårdpersonalen i Hälsa Hemma-appen.

Du slipper väntan på att bli uppringd.

Hos Hälsa Hemma kommunicerar du med din läkare eller sköterska på samma sätt som du gör med dina vänner. Du ringer videosamtal, skickar video, text eller bilder och din läkare svarar på samma sätt.

Du får snabbt svar från din läkare.

Med Hälsa Hemma-appen får du snabbt svar från din läkare eller sköterska.

Detta säger våra användare

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

vårdcentral-omdöme 1
5/5

“Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

“Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

vårdcentral omdöme 4
5/5

“Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Så här fungerar Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en komplett vårdcentral och del av primärvården i Västra Götalandsregionen och Region Stockholm. Vi tar ett lika stort vårdansvar som alla andra vårdcentraler och du betalar vanlig patienttaxa när du söker vård hos oss.

© Hälsa Hemma | Cookies | Integritetspolicy

Jobba på Hälsa Hemma

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

  1. Radera Hälsa Hemma-appen
  2. Installera den igen från App Store
  3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
  4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.