Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Familjens mobila vårdcentral

Hoppas att din mat från Gao Sushi smakar bra. Nu kan även läkaren komma hem till dig.  Du får snabb kontakt med oss via Hälsa Hemma-appen, och när vi behöver mötas så kommer vi hem till dig.

På Hälsa Hemma får du din egen läkare – samma läkare varje gång. Hembesök kostar max 300 kr för våra listade patienter och frikort gäller. Se alla priser här.

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

“Bästa vårdcentralen. Snabb hjälp. Skönt att de kommer hem när man är sjuk.”

– Åsa O.

På uppdrag av Västra Götalandsregionen
Region Stockholm
region-skane-vardcentral-malmo-lund

Hälsa Hemma vårdcentral är del av primärvården i Västra Götalandsregionen, Region Stockholm och Region Skåne. Du väljer Hälsa Hemma som vilken annan vårdcentral som helst. Vi gör hembesök i stor-Stockholm, stor-Göteborg, Malmö och Lund. Tryck här för att se var vi gör hembesök.

hembesök-vårdcentral

Varför ska du välja Hälsa Hemma?

Du stannar hemma när du är sjuk.

Våra läkare och sköterskor kommer hem till dig när du behöver undersökas fysiskt. Du får snabb kontakt med vårdpersonalen i Hälsa Hemma-appen.

Du slipper väntan på att bli uppringd.

Hos Hälsa Hemma kommunicerar du med din läkare eller sköterska på samma sätt som du gör med dina vänner. Du ringer videosamtal, skickar video, text eller bilder och din läkare svarar på samma sätt.

Du får snabbt svar från din läkare.

Med Hälsa Hemma-appen får du snabbt svar från din läkare eller sköterska.

Detta säger våra användare

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

vårdcentral-omdöme 1
5/5

“Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

“Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

vårdcentral omdöme 4
5/5

“Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Så här fungerar Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en komplett vårdcentral och del av primärvården i Västra Götalandsregionen och Region Stockholm. Vi tar ett lika stort vårdansvar som alla andra vårdcentraler och du betalar vanlig patienttaxa när du söker vård hos oss.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.