Familjens mobila vårdcentral

Hoppas att din mat från Roku Sushi smakar bra. Nu kan även läkaren komma hem till dig.  Du får snabb kontakt med oss via Hälsa Hemma-appen, och när vi behöver mötas så kommer vi hem till dig.

På Hälsa Hemma får du din egen läkare – samma läkare varje gång. Hembesök kostar max 250 kr för våra listade patienter och frikort gäller. Se alla priser här.

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

“Bästa vårdcentralen. Snabb hjälp. Skönt att de kommer hem när man är sjuk.”

– Åsa O.

På uppdrag av Västra Götalandsregionen
Region Stockholm

Hälsa Hemma är del av primärvården i Region Stockholm och Västra Götalandsregionen. Du väljer Hälsa Hemma som vilken annan vårdcentral som helst. Vi gör hembesök i Stockholms- och Göteborgsområdet. Tryck här för att se var vi gör hembesök.

hembesök-vårdcentral

Varför ska du välja Hälsa Hemma?

Du stannar hemma när du är sjuk.

Våra läkare och sköterskor kommer hem till dig när du behöver undersökas fysiskt. Du bokar enkelt ett hembesök i Hälsa Hemma-appen.

Du slipper väntan på att bli uppringd.

Hos Hälsa Hemma kommunicerar du med din läkare eller sköterska på samma sätt som du gör med dina vänner. Du ringer videosamtal, skickar video, text eller bilder och din läkare svarar på samma sätt.

Du får snabbt svar från din läkare.

Med Hälsa Hemma-appen möter du din läkare eller sköterska på bara några få minuter, oftast får du kontakt med oss inom 10 minuter.

Detta säger våra användare

4,9

5/5

Betyg på Apple App Store

5,0

5/5

Betyg på Google Play

vårdcentral-omdöme 1
5/5

”Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

”Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

5/5

”Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Så här fungerar Hälsa Hemma

Hälsa Hemma är en komplett vårdcentral och del av primärvården i Västra Götalandsregionen och Region Stockholm. Vi tar ett lika stort vårdansvar som alla andra vårdcentraler och du betalar vanlig patienttaxa när du söker vård hos oss.