Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

TBE-vaccin, erbjudande: 2 för 399 kr

Sveriges billigaste TBE-vaccin? Vi kommer till dig i Göteborg, Stockholm, Malmö och Lund.

TBE-vaccin, erbjudande

Erbjudande just nu: Vaccinera 2 personer mot TBE för 399 kr

Just nu kan två personer vaccinera sig för endast 399 kr! Vaccinera dig tillsammans med familj, släkt eller grannar. Erbjudandet gäller vid samma vaccinationstillfälle och endast i en tidsbegränsad period. 

Självklart vaccinerar vi dig där du är – inom vårt hembesöksområdeInga ytterligare kostnader tillkommer.

tbe-vaccin-pris-erbjudande-fasting

TBE-vaccin där du är

När du bokar TBE-vaccination med Hälsa Hemma, kommer en sköterska hem till dig och din familj och vaccinerar er i hemmet.

Läs mer om TBE

vardcentral hembesok skoterska 2

Just nu är TBE-vaccinet slut hos tillverkaren vilket innebär att vi inte kan vaccinera i nuläget.

varden.se betyg vårdcentral

Ladda ner appen för att boka din TBE-vaccination

Se om vi kommer till ditt område

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.