Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! De eldsjälar som gör detta möjligt är dessa fantastiska människorna. När du söker kontakt via Hälsa Hemma-appen är det vi som svarar.

Det här är vi

Samuel Nilsson

Leg. Läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma sedan starten.

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Fabian Ruben

Specialist i Allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian Fogelberg

Distrikts- och Barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 
Porträtt av Joakim Stjernman på Hälsa Hemma

Joakim Stjernman

Läkarassistent

Jag jobbar som läkarassistent på Hälsa Hemma. Det innebär bland annat att hjälpa till med att skriva remisser och ta tidiga patientkontakter för att underlätta för läkarna. När jag är ledig spenderar jag gärna min tid ute i naturen.

Porträtt av Linnéa Friberg på Hälsa Hemma

Linnéa Friberg

Undersköterska & administratör

Jag arbetar som administratör och är i grunden utbildad undersköterska. Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möjlighet att hjälpa människor, med stort som smått. Jag är en av dom första som ni kommer i kontakt med i vår chatt.

Porträtt av Ingela Sager på Hälsa Hemma

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral och även fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård.

Porträtt av Jessica Arvidsson på Hälsa Hemma

Jessica Arvidsson

Marknadsansvarig & Undersköterska

I mitt jobb som undersköterska så möter jag dig som patient i ditt hem där jag hjälper dig med allt från provtagning eller vaccination till EKG.

Jag har tidigare jobbat på en akutavdelning på sjukhuset i åtta år och därifrån har jag tagit med mig goda erfarenheter. De jag älskar mest med mitt jobb är att det är så varierande, varje dag händer det alltid något nytt!

Patrik Johansson

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Jag har flerårig erfarenhet av att arbeta med terapi för främst barn och ungdomar men även vuxna. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig med att göra vardagen till mindre av en kamp så att den istället blir mer meningsfull. På fritiden spelar jag gärna basket och trummor.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad Psykolog och arbetar på hälsa hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och en ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Evelina Simonsen

HR-assistent och patientkontakt

Jag brinner för service med kvalitet. Som patientkontakt får jag tillsammans med hela teamet chansen att ge våra patienter en unik upplevelse både digitalt och fysiskt. Utanför jobbet har jag stort intresse för träning, fotboll och är väldigt mån om djur.

Diana Biliaieva

Undersköterska

Jag är utbildad allmänläkare från Ukraina, där jag studerat på Bogomolets nationella medicinska universitet. Jag kom till Sverige i mars 2022 i samband med kriget, och talar ukrainska, ryska och engelska. Mitt mål är att ge så god vård som möjligt, enligt beprövad medicinsk praxis. Du möter mig i Hälsa Hemma-appen, eller kanske hemma hos dig om du vill.

Niels Eék

Specialist i klinisk psykologi

Jag är specialist i klinisk psykologi och filosofie doktor i psykologi, utbildad på Karolinska Institutet och Göteborgs Universitet, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Min drivkraft är att rätt vård ska nå så många behövande som möjligt – utan dröjsmål – genom digitalisering och smart teknik. På fritiden umgås jag gärna med familjen och njuter av naturens skönhet.

AnnaLisa Ask

BVC-sjuksköterska

Jag jobbar som distriktssköterska och möter mest er som har era barn på BVC. Att varje dag, hemma hos er, få möta de små personer som är vår framtid är så roligt och givande. På fritiden hänger jag mycket med mina barn och hittar på roliga aktiviteter. Hoppas att vi ses!

Frida Högdin

Undersköterska

Hos Hälsa Hemma strävar jag alltid efter att du som patient ska få ett så trivsamt och tryggt besök som möjligt. Jag tror att ett gott bemötande och tydlig kommunikation bidrar till en bra och uppskattad vård. Sedan tidigare har jag flera års erfarenhet som undersköterska på medicinavdelning och akutmottagning.