Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! De eldsjälar som gör detta möjligt är dessa fantastiska människorna. När du söker kontakt via Hälsa Hemma-appen är det vi som svarar.

Det här är vi

Samuel Nilsson

Leg läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma sedan starten.

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Ebba Werr

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.

Eva-Marie V-Rundgren

Sjuksköterska

Jag är sjuksköterska med bakgrund inom kirurgi och intensivvård. Möjligheten att utveckla och förbättra vår vård med hjälp av digitaliseringens möjligheter tilltalar mig mycket och jag ser det som en angelägen förbättring för våra patienter. Att möta individen i trygg hemmiljö är för mig den bästa vård.

Fabian Ruben

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian Fogelberg

Distrikts- och barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 
Porträtt av Joakim Stjernman på Hälsa Hemma

Joakim Stjernman

Läkarassistent

Jag jobbar som läkarassistent på Hälsa Hemma. Det innebär bland annat att hjälpa till med att skriva remisser och ta tidiga patientkontakter för att underlätta för läkarna. När jag är ledig spenderar jag gärna min tid ute i naturen.

Porträtt av Linnéa Friberg på Hälsa Hemma

Linnéa Friberg

Undersköterska & administratör

Jag arbetar som administratör och är i grunden utbildad undersköterska. Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möjlighet att hjälpa människor, med stort som smått. Jag är en av dom första som ni kommer i kontakt med i vår chatt.

Porträtt av Ingela Sager på Hälsa Hemma

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral och även fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård.

Porträtt av Jessica Arvidsson på Hälsa Hemma

Jessica Arvidsson

Marknadsansvarig & Undersköterska

I mitt jobb som undersköterska så möter jag dig som patient i ditt hem där jag hjälper dig med allt från provtagning eller vaccination till EKG.

Jag har tidigare jobbat på en akutavdelning på sjukhuset i åtta år och därifrån har jag tagit med mig goda erfarenheter. De jag älskar mest med mitt jobb är att det är så varierande, varje dag händer det alltid något nytt!

Patrik Johansson

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Jag har flerårig erfarenhet av att arbeta med terapi för främst barn och ungdomar men även vuxna. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig med att göra vardagen till mindre av en kamp så att den istället blir mer meningsfull. På fritiden spelar jag gärna basket och trummor.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad Psykolog och arbetar på hälsa hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och en ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Caroline Öster

Undersköterska

Det bästa med mitt jobb som undersköterska här på Hälsa Hemma är att det är varierande varje dag och att jag får hjälpa människor i hemmet, i chatten men även på vår klinik. När jag inte är på jobbet så sitter jag vid skolbänken och läser till sjuksköterska. Utöver detta så gillar jag att fylla mina dagar med träning och umgänge vänner och familj.

Frida Högdin

Undersköterska

Hos Hälsa Hemma strävar jag alltid efter att du som patient ska få ett så trivsamt och tryggt besök som möjligt. Jag tror att ett gott bemötande och tydlig kommunikation bidrar till en bra och uppskattad vård. Sedan tidigare har jag flera års erfarenhet som undersköterska på medicinavdelning och akutmottagning.

Niels Eék

Specialist i klinisk psykologi

Jag är leg psykolog, specialist i klinisk psykologi och filosofie doktor i psykologi, utbildad på Karolinska Institutet och Göteborgs Universitet, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Min drivkraft är att rätt vård ska nå så många behövande som möjligt – utan dröjsmål – genom digitalisering och smart teknik. På fritiden umgås jag gärna med familjen och njuter av naturens skönhet.

AnnaLisa Ask

BVC-sjuksköterska

Jag jobbar som distriktssköterska och möter mest er som har era barn på BVC. Att varje dag, hemma hos er, få möta de små personer som är vår framtid är så roligt och givande. På fritiden hänger jag mycket med mina barn och hittar på roliga aktiviteter. Hoppas att vi ses!

Anna Renberg

Distriktssköterska

Jag är utbildad distriktssköterska som arbetat runt om i hela Stockholm men även i Norge. Jag tycker om att möta människor i hemmet och tillsammans med patienten komma fram till bästa vården för just dig. Hoppas vi ses därute!

Najda Titoric

Leg läkare

Jag har arbetat inom vård och omsorg i snart 20 år och är idag legitimerad läkare på Hälsa Hemma. Dessför innan arbetade jag som läkare inom lungmedicin på Sahlgrenska Universitetssjukhus. För mig är det viktigt att mina patienter känner sig hörda och att jag finns tillgänglig när patienten behöver mig. Förutom ovanstående är jag en stor djurälskare och blir extra glad vid hembesök när jag möts av husdjur.

Johanna Härstedt

Patientkontakt och administratör

Jag arbetar som administratör och är en av de första du kommer i kontakt med i vår chatt. Innan jag började på Hälsa hemma arbetade jag på en akutmottagning. Det jag tycker mest om med mitt jobb här är att dagligen prata med patienter och känna att jag kan hjälpa till i lugn och ro, så att man som patient känner sig trygg.

På fritiden umgås jag med min familj och spelar innebandy.