Möt oss på Hälsa Hemma

Vi bygger Sveriges närmaste vårdcentral! De eldsjälar som gör detta möjligt är dessa fantastiska människorna. När du söker kontakt via Hälsa Hemma-appen är det vi som svarar.

Vår personal

Samuel Nilsson

Leg läkare

Jag är legitimerad läkare och utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag har gjort min AT-tjänstgöring på Sahlgrenska och har arbetat på Hälsa Hemma vårdcentral sedan starten.

Victoria Stensönes

Patientkontakt

Det som gör mitt jobb fantastiskt är att varje dag få möta patienter och ge dig så fint bemötande som möjligt. Utanför jobbet gillar jag musik och älskar att umgås med familj och vänner.

Ebba Werr

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.

Eva-Marie V-Rundgren

Sjuksköterska

Jag är sjuksköterska med bakgrund inom kirurgi och intensivvård. Möjligheten att utveckla och förbättra vår vård med hjälp av digitaliseringens möjligheter tilltalar mig mycket och jag ser det som en angelägen förbättring för våra patienter. Att möta individen i trygg hemmiljö är för mig den bästa vård.

Fabian Ruben

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin, utbildad på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Jag älskar mitt jobb och att träffa patienter. För mig är det viktigt att patienten blir lyssnad på och väl bemött. Trots allt, lägger du ju faktiskt något av det viktigaste du har i våra händer – din hälsa. Teknik och musik är stora intressen för mig. 

Christian Fogelberg

Distrikts- och barnsjuksköterska

Jag arbetar som distrikts- och barnsjuksköterska. Varje dag hjälper jag patienter med små och stora bekymmer. Den ena dagen är aldrig den andra lik och varje möte med mina patienter är speciellt. På fritiden umgås jag med min familj och spelar tennis.
 
Porträtt av Joakim Stjernman på Hälsa Hemma

Joakim Stjernman

Läkarassistent

Jag jobbar som läkarassistent på Hälsa Hemma. Det innebär bland annat att hjälpa till med att skriva remisser och ta tidiga patientkontakter för att underlätta för läkarna. När jag är ledig spenderar jag gärna min tid ute i naturen.

Porträtt av Linnéa Friberg på Hälsa Hemma

Linnéa Friberg

Undersköterska & administratör

Jag arbetar som administratör och är i grunden utbildad undersköterska. Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möjlighet att hjälpa människor, med stort som smått. Jag är en av dom första som ni kommer i kontakt med i vår chatt.

Porträtt av Ingela Sager på Hälsa Hemma

Ingela Sager

Diabetessjuksköterska

Mitt fokus är att du får rätt vård och det stöd du behöver när du genomgår din diabetesbehandling. Jag har jobbat tio år som diabetessköterska på vårdcentral och även fem år med de flesta diabeteshjälpmedel som finns på marknaden i Sverige. Med både erfarenhet och kompetens brinner jag verkligen för framtidens diabetesvård.

Porträtt av Jessica Arvidsson på Hälsa Hemma

Jessica Arvidsson

Marknadsansvarig & Undersköterska

I mitt jobb som undersköterska så möter jag dig som patient i ditt hem där jag hjälper dig med allt från provtagning eller vaccination till EKG. Jag har tidigare jobbat på en akutavdelning på sjukhuset i åtta år och därifrån har jag tagit med mig goda erfarenheter. De jag älskar mest med mitt jobb är att det är så varierande, varje dag händer det alltid något nytt!

Patrik Johansson

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Jag har flerårig erfarenhet av att arbeta med terapi för främst barn och ungdomar men även vuxna. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig med att göra vardagen till mindre av en kamp så att den istället blir mer meningsfull. På fritiden spelar jag gärna basket och trummor.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad Psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och en ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Caroline Öster

Undersköterska

Det bästa med mitt jobb som undersköterska här på Hälsa Hemma är att det är varierande varje dag och att jag får hjälpa människor i hemmet, i chatten men även på vår klinik. När jag inte är på jobbet så sitter jag vid skolbänken och läser till sjuksköterska. Utöver detta så gillar jag att fylla mina dagar med träning och umgänge vänner och familj.

Frida Högdin

Undersköterska

Hos Hälsa Hemma strävar jag alltid efter att du som patient ska få ett så trivsamt och tryggt besök som möjligt. Jag tror att ett gott bemötande och tydlig kommunikation bidrar till en bra och uppskattad vård. Sedan tidigare har jag flera års erfarenhet som undersköterska på medicinavdelning och akutmottagning.

Niels Eék

Specialist i klinisk psykologi

Jag är leg psykolog, specialist i klinisk psykologi och filosofie doktor i psykologi, utbildad på Karolinska Institutet och Göteborgs Universitet, och är en av Hälsa Hemmas grundare. Min drivkraft är att rätt vård ska nå så många behövande som möjligt – utan dröjsmål – genom digitalisering och smart teknik. På fritiden umgås jag gärna med familjen och njuter av naturens skönhet.

AnnaLisa Ask

BVC-sjuksköterska

Jag jobbar som distriktssköterska och möter mest er som har era barn på BVC. Att varje dag, hemma hos er, få möta de små personer som är vår framtid är så roligt och givande. På fritiden hänger jag mycket med mina barn och hittar på roliga aktiviteter. Hoppas att vi ses!

Anna Renberg

Distriktssköterska

Jag är utbildad distriktssköterska som arbetat runt om i hela Stockholm men även i Norge. Jag tycker om att möta människor i hemmet och tillsammans med patienten komma fram till bästa vården för just dig. Hoppas vi ses därute!

Najda Titoric

Leg läkare

Jag har arbetat inom vård och omsorg i snart 20 år och är idag legitimerad läkare på Hälsa Hemma. Dessför innan arbetade jag som läkare inom lungmedicin på Sahlgrenska Universitetssjukhus. För mig är det viktigt att mina patienter känner sig hörda och att jag finns tillgänglig när patienten behöver mig. Förutom ovanstående är jag en stor djurälskare och blir extra glad vid hembesök när jag möts av husdjur.

Emilia Karlberg

Undersköterska

Jag arbetar som undersköterska. För mig är det viktigt att du som patient ska känna dig trygg och få ett gott bemötande. Tidigare har jag arbetat på akutmottagning och innan dess bland annat på en akutvårdsavdelning.

Hedil Feyli

Leg läkare

Jag är legitimerad läkare med tidigare erfarenhet inom specialistpsykiatrin. Det jag värdesätter mest i min patientkontakt är god kommunikation och tydlig vårdplan för att du som patient skall känna dig hörd och trygg. Att dagligen få chansen att hjälpa olika människor utifrån deras individuella behov, är det som jag älskar mest med mitt arbete. På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner.

emma_gatenberg

Emma Gatenberg

Patientkontakt och administratör

Som administratör här på Hälsa Hemma vårdcentral är jag en av de första ni möter i er kontakt med oss. Jag har alltid jobbat med att hjälpa människor på olika sätt och strävar alltid efter att du som patient ska känna dig trygg, sedd och hörd. När jag är ledig lägger jag gärna min tid på att umgås med nära och kära samt på att vara ute i stallet.

Felix Flyboo

Patientkontakt och administratör

Mitt namn är Felix Flyboo och jobbar som Administratör. Jag är en av dom du träffar först när du skriver till oss. Jag älskar att hjälpa människor och drivs i mitt arbete att alla ska få så bra hjälp oavsett vilket problem man har.

Johanna Härstedt

Patientkontakt och administratör

Jag arbetar som administratör och är en av de första du kommer i kontakt med i vår chatt. Innan jag började på Hälsa hemma arbetade jag på en akutmottagning. Det jag tycker mest om med mitt jobb här är att dagligen prata med patienter och känna att jag kan hjälpa till i lugn och ro, så att man som patient känner sig trygg. På fritiden umgås jag med min familj och spelar innebandy.

Elin Åkerström

Patientkontakt och administratör

Det kan vara mig du möter först i vår chatt. Jag är administratör och för mig är det viktigt att alla ska känna sig hörda. Jag vill hjälpa till snabbt, smidigt och säkert just för dig – det är därför jag gillar mitt jobb så mycket! Utanför jobbet älskar jag att ta långpromenader i skogen eller ett riktigt svettigt pass på gymmet.

Selma_Ewergardh

Selma Ewergårdh

Patientkontakt och administratör

Som administratör här på Hälsa Hemma vårdcentral kan det vara mig du kommer i kontakt med först i chatten. För mig är det viktigt att alla patienter ska känna sig sedda och hörda. Men också att man ska få bra hjälp oavsett vad det gäller – litet som stort. Parallellt med jobbet läser jag till socionom på Göteborgs Universitet och när jag är helt ledig gillar jag att umgås med familj och vänner!

Carolina_Sepulveda

Carolina Sepúlveda

Undersköterska

Vid både digital och fysisk kontakt med dig som patient är mitt mål att du känner dig trygg och hörd. Det bästa med att jobba som undersköterska på Hälsa Hemma vårdcentral är att få vara med om både litet och stort, men även att få bidra med min kunskap i mötet med dig. Jag har tidigare arbetat många år inom akut- och intensivvård. På fritiden är jag gärna ute i naturen med min familj!

Monica_Bremstrom

Monica Bremström

Rehabkoordinator

Jag arbetar som rehabkoordinator vilket jag har gjort i många år. Det betyder att du hjälp i din rehabprocess när du är sjukskriven och ska åter i arbete. Jag finns som länk och samordnare och kan ha kontakt med din arbetsgivare, där jag vägleder dig i samarbete med övriga du har kontakt med hos oss. På fritiden gillar jag mest att spela tennis, handboll och dansa – och så älskar jag havet och båtar.

Lena Gans

Lena Gans

Undersköterska

Jag har jobbat som undersköterska sedan 1996, största delen inom akut och intensivvård. Det som gjorde att jag sökte mig till Hälsa Hemma är att jag verkligen gillar den snabba kommunikationen i chatten och att få komma hem till dig i din trygga miljö för att utföra mitt jobb.

Sofia_Costa_Nordvall

Sofia Costa Nordvall

Leg. psykolog

Jag arbetar som legitimerad psykolog med behandling som främst grundar sig i kognitiv beteendeterapi (KBT). För mig är relation och kommunikation viktigt. Oavsett om jag möter barn, unga eller vuxna eftersträvar jag att vara trygg, tydlig och lyhörd. Jag vill skapa förutsättningar för gott samarbete där vi tillsammans kan närma oss, nyfiket utforska, samt öva på sådant som är svårt. På fritiden gillar jag att pyssla om mina växter, sjunga i kör och lösa korsord.

Anna Hemberg

Distriktsköterska

Jag är utbildad distriktssköterska och kommer ursprungligen från Värmland. Jag trivs med variationen som Hälsa Hemma vårdcentral erbjuder – att kunna arbeta både digitalt och fysiskt med barn och vuxna. Det är roligt att komma hem till patienterna och möta såväl anhöriga som husdjur.

Gustav Ceicer

Gustav Ceicer

Specialist i allmänmedicin

Jag är specialist i allmänmedicin och studerade till läkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Jag brinner för att utveckla primärvården – den mest grundläggande vården vi har, till att bli ännu bättre. Jag arbetar även med utbildningsfrågor som kursansvarig på regionens utbildningsenhet för ST-läkare i primärvården. Men det är de dagliga patientmötena som är den bästa delen med mitt arbete. På min fritid snickrar jag gärna på mitt fritidshus.

Sofia Berglund

AT-läkare

Jag är AT-läkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset med läkarexamen från Göteborgs Universitet. Utöver att arbeta som läkare forskar jag vid Sahlgrenska Akademin. Min forskning handlar om diagnostik och handläggning av hudtumörer.