Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök
hälsokontroll-vårdcentral-hemma

Hälsokontroll i Stockholm hemma hos dig

Lever du hälsosamt? Problem med livsstilen är ofta lätta att missa eftersom det kan ta tid innan du märker något. Därför är en hälsokontroll i Stockholm av Hälsa Hemma vårdcentral ett bra sätt att få en bild av hur kroppen mår. Ta kontroll över din hälsa!

Varför göra en hälsokontroll?

Den bästa sjukdomen är den du aldrig fick. Genom att kontrollera din hälsa tidigt kan du göra nödvändiga förändringar för att slippa bli sjuk i framtiden. En hälsokontroll i Stockholm av Hälsa Hemma vårdcentral sker i ditt hem eller på din arbetsplats. 

Kontrollen kostar endast 399 kr för två personer eller 250 kr för en person – inga kostnader tillkommer. Efter besöket får du svar direkt i Hälsa Hemma-appen, där du kostnadsfritt kan skriva med vår vårdpersonal om dina resultat. 

halsokontroll-vardcentral-app-hembesook

Detta säger våra användare

vårdcentral-omdöme 1
5/5

“Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

“Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

vårdcentral omdöme 4
5/5

“Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Hälsokontroll i Stockholm – detta ingår

Klicka på + nedan för att läsa detaljer.

Blodtryck

Vi mäter ditt blodtryck för att kontrollera att det inte ligger för högt. Högt blodtryck kan orsaka bland annat stroke och hjärtinfarkt.

Blodsalter

Vi kontrollerar att dina blodsalter ligger som de ska genom ett blodprov.

Blodfetter

Vi mäter ditt kolesterol – både det goda och det onda. Höga blodfetter kan vara ärfligt men påverkas även av vad du äter.

Njurvärden

Vi kontrollerar att njurarna fungerar som de ska genom ett blodprov.

Blodsocker

Vi tar ett långtidsblodsocker för att kontrollera att du inte har diabetes. Långtidsblodsocker visar ditt blodsocker de senaste 2-3 månaderna.

Skräddarsydda prover

Vi tar extra prover vid behov – skräddarsydda för dig:

  • PSA-värde ingår för dig över 55 år eller som har symptom från urinvägarna.
  • Sköldkörtelprov ingår för dig med symptom på sköldkörtelsjukdom.
  • Blodvärden ingår för dig med symptom på lågt blodvärde.
  • Leverprover ingår för dig med överkonsumtion av alkohol.
Individuell hälsorapport

Du får en personlig hälsorapport av din läkare som visar hur din hälsa ser ut. Naturligtvis kan du även ställa frågor direkt i appen.

Boka din hälsokontroll på Hälsa Hemma vårdcentral

Du får snabb kontakt och bokar direkt i appen. Sedan kommer vi hem till dig för provtagning. Allt kostar endast 250 kr. För två personer kostar det 399 kr.

Se om vi kommer till ditt område

Hälsa Hemma vårdcentral

Hälsa Hemma är en innovativ vårdcentral som kombinerar digitala möten med hembesök. Hos oss får du trygg och snabb vård via vår app. När du behöver ta prover eller göra undersökningar som kräver ett fysiskt möte, då kommer vi hem till dig.

Du får oftast kontakt med oss på några få minuter i appen, där vi tillsammans planerar din vård. Varmt välkommen till Hälsa Hemma!

Doktor Fabian Ruben undersöker en patient.
© Hälsa Hemma | Cookies | Integritetspolicy

Jobba på Hälsa Hemma

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

  1. Radera Hälsa Hemma-appen
  2. Installera den igen från App Store
  3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
  4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.