Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

hälsokontroll-vårdcentral-hemma

Hälsokontroll i Stockholm hemma hos dig

Lever du hälsosamt? Problem med livsstilen är ofta lätta att missa eftersom det kan ta tid innan du märker något. Därför är en hälsokontroll i Stockholm av Hälsa Hemma vårdcentral ett bra sätt att få en bild av hur kroppen mår. Ta kontroll över din hälsa!

Varför göra en hälsokontroll?

Den bästa sjukdomen är den du aldrig fick. Genom att kontrollera din hälsa tidigt kan du göra nödvändiga förändringar för att slippa bli sjuk i framtiden. En hälsokontroll i Stockholm av Hälsa Hemma vårdcentral sker i ditt hem eller på din arbetsplats. 

Kontrollen kostar endast 399 kr för två personer eller 250 kr för en person – inga kostnader tillkommer. Efter besöket får du svar direkt i Hälsa Hemma-appen, där du kostnadsfritt kan skriva med vår vårdpersonal om dina resultat. 

halsokontroll-vardcentral-app-hembesook

Detta säger våra användare

vårdcentral-omdöme 1
5/5

“Grym vårdcentral som verkligen sätter patienten i främsta rummet. Bra service och tillgänglighet. Lyx att de kommer hem till den sjuke istället för tvärtom!”

Recension på Google Play

vårdcentral-omdöme 2
5/5

“Väldigt enkel app att använda. Behöver inte sitta i telefon och vänta längre. Super bra hjälp och service av Hälsa Hemma.”

Recension på Google Play

vårdcentral omdöme 4
5/5

“Effektiv och snabb läkarkontakt. Besökte mig när jag behövde ta prover. Har inget illa alls att säga om Hälsa Hemma. Det är en lättnad att kunna få kontakt med läkare fort när det är något.”

Recension på Google Play

Hälsokontroll i Stockholm – detta ingår

Klicka på + nedan för att läsa detaljer.

Blodtryck

Vi mäter ditt blodtryck för att kontrollera att det inte ligger för högt. Högt blodtryck kan orsaka bland annat stroke och hjärtinfarkt.

Blodsalter

Vi kontrollerar att dina blodsalter ligger som de ska genom ett blodprov.

Blodfetter

Vi mäter ditt kolesterol – både det goda och det onda. Höga blodfetter kan vara ärfligt men påverkas även av vad du äter.

Njurvärden

Vi kontrollerar att njurarna fungerar som de ska genom ett blodprov.

Blodsocker

Vi tar ett långtidsblodsocker för att kontrollera att du inte har diabetes. Långtidsblodsocker visar ditt blodsocker de senaste 2-3 månaderna.

Skräddarsydda prover

Vi tar extra prover vid behov – skräddarsydda för dig:

  • PSA-värde ingår för dig över 55 år eller som har symptom från urinvägarna.
  • Sköldkörtelprov ingår för dig med symptom på sköldkörtelsjukdom.
  • Blodvärden ingår för dig med symptom på lågt blodvärde.
  • Leverprover ingår för dig med överkonsumtion av alkohol.
Individuell hälsorapport

Du får en personlig hälsorapport av din läkare som visar hur din hälsa ser ut. Naturligtvis kan du även ställa frågor direkt i appen.

Boka din hälsokontroll på Hälsa Hemma vårdcentral

Du får snabb kontakt och bokar direkt i appen. Sedan kommer vi hem till dig för provtagning. Allt kostar endast 250 kr. För två personer kostar det 399 kr.

Se om vi kommer till ditt område

Hälsa Hemma vårdcentral

Hälsa Hemma är en innovativ vårdcentral som kombinerar digitala möten med hembesök. Hos oss får du trygg och snabb vård via vår app. När du behöver ta prover eller göra undersökningar som kräver ett fysiskt möte, då kommer vi hem till dig.

Du får oftast kontakt med oss på några få minuter i appen, där vi tillsammans planerar din vård. Varmt välkommen till Hälsa Hemma!

Doktor Fabian Ruben undersöker en patient.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.