Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök

AFFEKT – ny föräldragrupp för ungas psykiska hälsa

ungas-psykiska-halsa-uph-foraldrautbildning

På vår mottagning för Ungas Psykiska Hälsa arrangerar vi nu AFFEKT. Denna grupp är för dig som har ett känslostarkt barn i åldern 6–12 år, där vi träffas digitalt vid fem tillfällen. Träffarna syftar till att ge dig en fördjupad förståelse för ditt barns känslor och eventuella orsaker till utmanande beteenden.

Detta kan du förvänta dig av AFFEKT

  • Tips till anpassningar i vardagen
  • Lär dig nya sätt att förebygga konflikter
  • Tips till samtalsverktyg och andra verktyg för att hantera affektutbrott 

Start vecka 18 – helt digitalt

Du kan arbeta med materialet själv, tillsammans med en partner eller med någon som du har gemensamma barn med. Träffarna har olika teman och en ny hemuppgift för dig att öva på eller reflektera kring. Första gruppen startar vecka 18, den 3 maj kl 10-12, och vi ses varannan onsdag. Vi träffas digitalt och du får länk via ett ärende i Hälsa Hemma-appen.

AFFEKT är en populär grupp med max 6 familjer i varje grupp, så anmäl ditt intresse snart. När en grupp är full, kommer vi att planera in fler AFFEKT-grupper.


Är du intresserad av att vara med?

Hör av dig till oss i appen

Senaste artiklar

Den smarta vårdcentralen

5/5
© Hälsa Hemma | Cookies | Integritetspolicy

Jobba på Hälsa Hemma

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

  1. Radera Hälsa Hemma-appen
  2. Installera den igen från App Store
  3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
  4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.