Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök
cdc uN8TV9Pw2ik unsplash 1
På uppdrag av Västra Götalandsregionen

Boka din tredje dos Covid-19-vaccin

Kom ihåg att det måste ha gått minst 3 månader sedan du fick din andra dos. Alla vaccinationer görs med Pfizers vaccin som heter COMIRNATY.

Innehåll:

Vem kan få dos tre?

Alla personer 18 år och äldre kan boka tid för en tredje dos Covid-19-vaccination. Om du inte fått dina andra doser hos oss, ta gärna med Covidbevis vid vaccinationstillfället.

Nedan ser du vilka personer som kan få en tredje dos Covid-19-vaccin:

  • Personer fyllda 18 år
  • Personer inom LSS och bor på kommunalt boende: Du som har insatser enligt LSS och bor på kommunalt boende kan boka tid för Covid-19-vaccin dos tre.
  • Personer inom LSS utan kommunalt boende: Du som har insatser enligt LSS, och inte bor på kommunalt boende kan boka tid för Covid-19-vaccin dos tre.
  • Personer inom LSS hos privata vårdgivare
  • LSS-personal

Det måste ha gått minst 5 månader sedan du fick din andra dos. 

Avbokning

Om du vill avboka en tid för vaccination kontaktar du oss i Hälsa Hemma-appen. Ladda ner appen och klicka på “Starta ärende”. Beskriv vilken tid som ska avbokas så bokar vi av tiden åt dig.

 

Boka din tid här:

– Alltid gratis
Självklart är vaccination mot COVID-19 helt gratis hos Hälsa Hemma. 

– Vi använder Pfizer
Hälsa Hemma vaccinerar endast med Pfizers vaccin som heter COMIRNATY.

Just nu har vår driftleverantör tekniska problem vilket gör att det inte går att använda Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att lösa problemen och räknar med att det ska fungera igen inom kort.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.