Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Smart BVC-mottagning öppnar i Stockholm

bvc-barnavardcentral-lakare-hembesok

Nu öppnar äntligen Hälsa Hemmas smarta BVC-mottagning! Hos oss får du helt enkelt din smartBVC i handen, i fickan och – förstås – i hemmet. Vi gör samtliga BVC-kontroller i hemmets lugna vrå. Har du barn eller barnbarn under 7 år – missa inte att välja Hälsa Hemma som er smartBVC!

Från den 1:e november kommer vår fantastiska BVC-sköterska, Monica Fontaine, göra hembesök hos dig med barn under sju år. Besöken hanteras i Hälsa Hemma-appen precis på samma sätt som alla andra hembesök. Genom att kombinera det bästa av digital vård och fysiska kontroller i hemmet får du som förälder en ökad trygghet och snabb hjälp när ni behöver det. 

Mottagningen öppnar officiellt den 1:a november, men självklart är du välkommen till oss redan nu så bokar vi upp besök hos dig! Ladda ner Hälsa Hemma-appen för att boka ditt besök.

Monica_Fontaine

“Jag är distriktssköterska med lång erfarenhet av arbete med barn och deras föräldrar från förlossning, BB, amningsmottagning och BVC-verksamhet. Som person brinner jag för att ge det lilla extra, bygga en långsiktig relation, skapa förtroende och göra dig trygg.”

– BVC-sköterska Monica Fontaine

Vad är Hälsa Hemma smartBVC?

📱Snabb och enkel kontakt med din BVC-sköterska

Oavsett om du vill ställa frågor, skicka bilder eller önskar ett videosamtal, är din egen BVC-sköterska endast ett knapptryck bort.

🏡 Alla BVC-kontroller hemma hos dig

Hälsa Hemma BVC gör alla kontroller där ditt barn känner sig som tryggast – i ditt hem, långt bort från väntrum och virus. Läs mer om hur vår BVC fungerar här.

🏥 En del av primärvården i Region Stockholm

Hälsa Hemma är en del av primärvården i Region Stockholm. All kontakt med vår BVC är därför helt kostnadsfri.

Hur väljer vi Hälsa Hemma smartBVC?

Du väljer Hälsa Hemmas BVC genom att lista ditt barn på Hälsa Hemma Vårdcentral. Ladda ner appen direkt och starta ett ärende i ditt barns namn så hjälper vi dig vidare.

Skicka gärna den här informationen till någon som skulle behöva en smart BVC.

Om du hellre föredrar att besöka oss är du välkommen till vår BVC i Solna på Visionsgatan 22.

omdöme-hälsa-hemma

Elsa A.

5/5

“Världens bästa och smidigaste BVC, förenklar småbarnslivet oerhört!”

Recension på Vården.se

Senaste artiklar

Få mer information

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får även vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.