Tekniska problem med appen? Läs mer & få hjälp

vårdcentral-hälsa-hemma-hembesök

Smart BVC-mottagning öppnar i Stockholm

bvc-barnavardcentral-lakare-hembesok

Nu öppnar äntligen Hälsa Hemmas smarta BVC-mottagning! Hos oss får du helt enkelt din smartBVC i handen, i fickan och – förstås – i hemmet. Vi gör samtliga BVC-kontroller i hemmets lugna vrå. Har du barn eller barnbarn under 7 år – missa inte att välja Hälsa Hemma som er smartBVC!

Från den 1:e november kommer vår fantastiska BVC-sköterska, Monica Fontaine, göra hembesök hos dig med barn under sju år. Besöken hanteras i Hälsa Hemma-appen precis på samma sätt som alla andra hembesök. Genom att kombinera det bästa av digital vård och fysiska kontroller i hemmet får du som förälder en ökad trygghet och snabb hjälp när ni behöver det. 

Mottagningen öppnar officiellt den 1:a november, men självklart är du välkommen till oss redan nu så bokar vi upp besök hos dig! Ladda ner Hälsa Hemma-appen för att boka ditt besök.

Monica_Fontaine

“Jag är distriktssköterska med lång erfarenhet av arbete med barn och deras föräldrar från förlossning, BB, amningsmottagning och BVC-verksamhet. Som person brinner jag för att ge det lilla extra, bygga en långsiktig relation, skapa förtroende och göra dig trygg.”

– BVC-sköterska Monica Fontaine

Vad är Hälsa Hemma smartBVC?

📱Snabb och enkel kontakt med din BVC-sköterska

Oavsett om du vill ställa frågor, skicka bilder eller önskar ett videosamtal, är din egen BVC-sköterska endast ett knapptryck bort.

🏡 Alla BVC-kontroller hemma hos dig

Hälsa Hemma BVC gör alla kontroller där ditt barn känner sig som tryggast – i ditt hem, långt bort från väntrum och virus. Läs mer om hur vår BVC fungerar här.

🏥 En del av primärvården i Region Stockholm

Hälsa Hemma är en del av primärvården i Region Stockholm. All kontakt med vår BVC är därför helt kostnadsfri.

Hur väljer vi Hälsa Hemma smartBVC?

Du väljer Hälsa Hemmas BVC genom att lista ditt barn på Hälsa Hemma Vårdcentral. Ladda ner appen direkt och starta ett ärende i ditt barns namn så hjälper vi dig vidare.

Skicka gärna den här informationen till någon som skulle behöva en smart BVC.

Senaste artiklar

Den smarta vårdcentralen

5/5
© Hälsa Hemma | Cookies | Integritetspolicy

Jobba på Hälsa Hemma

En av våra leverantörer upplever just nu problem med en av sina tjänster, och det kan påverka möjligheten att logga in i appen. 

Om du har Android, gå till Google Play Store och klicka på “Uppdatera”.

Om du har Apple, följ dessa steg:

  1. Radera Hälsa Hemma-appen
  2. Installera den igen från App Store
  3. När du får meddelande om att det finns en uppdatering – klicka på “Fortsätt”
  4. Vänta i appen tills den flashar till – då kan du logga in som vanligt.

Klicka här för att hitta till appen på Apple App Store eller Google play. Alternativt får du kontakt med vårdpersonalen genom att starta ett ärende här på hemsidan.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.