Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Välkommen på drop-in-vaccinering den 22 Januari!

Hälsa Hemma Vårdcentrals rosa bil framför Hemköp.

Den 22 januari är det vaccinationsdagen! Då kommer vi på Hälsa Hemma att finnas på plats utanför Hemköp i Bifrost för drop-in-vaccinering mot Covid-19 och säsongsinfluensan. 

Vad är vaccinationsdagen?

Vaccinationsdagen är ett initiativ från Västra Götalandsregionen med syfte att öka vaccinationstäckningen och minska smittspridningen av virus.

Självklart vill Hälsa Hemma minska smittspridningen av Covid-19 och säsongsinfluensan och vi deltar därför i vaccinationsdagen.

Hur fungerar det?

Sköterskor från Hälsa Hemma kommer att finnas på plats mellan kl 10.00-14.00 utanför Hemköp i Bifrost på vaccinationsdagen den 22 Januari.

Alla är välkomna till drop-in, oavsett vilken dos eller vaccin du vill få. Du behöver inte boka någon tid eller informera någon innan du kommer. Räkna med att det kan bli en mindre kö. 

Kom ihåg att det måste ha gått minst 6 månader sedan din andra dos Covid-19-vaccin, innan du kan ta din tredje.

Vem kan vaccinera sig?

Alla personer som är fyllda 12 år eller personer i riskgrupp kan vaccinera sig mot Covid-19, se all information om vilka som kan vaccinera sig här. 

Läs mer om influensavaccin här,

Kan jag vaccinera mig mot både Covid-19 och säsongsinfluensan samtidigt?

Ja! Alla personer som vaccinerar sig kan välja att få båda vaccin vid samma tillfälle. Vi följer ordinarie rekommendationer för vilka åldrar och grupper som kan vaccinera sig mot Covid-19 och säsongsinfluensan.

Har du fler frågor?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss i Hälsa Hemma-appen! Våra sköterskor och läkare svarar oftast inom några minuter. Ladda ner appen här.

Senaste artiklar

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.