Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

På uppdrag av logo

Hembesök av läkare i Göteborg

Nu kan du som behöver hembesök av läkare i Göteborg få smidig hjälp! Hälsa Hemma är en innovativ vårdcentral där du får snabb hjälp och vård i app samt hembesök när det behövs.

Med Hälsa Hemma-appen möter du läkare och sköterskor i Göteborgsområdet på bara några minuter. Läkaren kommer hem till dig som är listad för max 300 kr. Frikort gäller. Se om du kan få hembesök.

hembesök-läkare-göteborg-kvinna

Smidigt hembesök av läkare i Göteborg

Hälsa Hemma är vårdcentralen med digitala möten och fysiska hembesök av både läkare och sköterskor. Oavsett var du är når du oss via appen.

  • Möte direkt i appen – Videomöte, textmeddelanden, eller hembesök – vi finns alltid tillgängliga i din ficka. Digitalt möte med sköterska eller läkare är helt gratis.

  • Hembesök av läkare för 300 kr – Hälsa Hemmas läkare och sköterskor kommer hem till dig när vi behöver mötas fysiskt. Klicka här för att se alla priser.
  • Svar på några få minuter – Med Hälsa Hemma-appen får du oftast kontakt med oss på under 10 minuter.

Se om vi kommer till ditt område

Ladda ner appen idag

Det är gratis att skriva till oss.

Vanliga frågor om hembesök av läkare i Göteborg

Vad kostar hembesök av läkare?

Vid fysisk vård och hembesök av läkare gäller vanlig vårdcentralstaxa för hembesök, enligt Västra Götalandsregionens prislista. Priserna är samma för alla vårdcentraler. Per i dag kostar ett hembesök av läkare max 300 kr.

Digitala textkonversationer är alltid gratis.

Klicka här för att se alla priser.

Vad har ni för besökadress?

Enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via Hälsa Hemma-appen där vi svarar på några få minuter. Men om du av någon anledning föredrar att besöka oss på plats så hittar du vår besöksadress nedan:

Ekenleden 15A
428 36 Kållered

Hur listar jag mig hos Hälsa Hemma i Göteborg?

Vi gör hembesök i stora delar av Göteborgsområdet. Du listar dig antingen via 1177.se eller fysisk blankett som du får av oss. Vi guidar dig genom listningen när du installerat appen. 

Är du nyfiken på Hälsa Hemma men vågar ändå inte byta? Läs mer här.

Hur får man hembesök av läkare?

Så här får du hembesök av läkare i Göteborg:

  1. Ladda ner appen och starta ett ärende där du beskriver dina besvär.
  2. Du får kontakt med vårdpersonal som tittar på hur vi bäst kan lösa ditt ärende.
  3. Vi bokar in ett hembesök när vi behöver träffas fysiskt, till exempel för undersökning eller provtagning.

Har ni BVC (barnavårdscentral)?

Ja! Vår barnsjuksköterska kommer hem till dig för alla kontroller under hela ditt barns uppväxt.

Självklart gäller regionens patientavgifter. Besök på BVC är kostnadsfria! Läs mer om BVC här.

Hittar du inte det du söker? Se alla vanliga frågor här.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.