Boka tid för ditt barn 12-15 år

Nu kan du med barn åldern 12-15 boka tid för Covid-19-vaccination. Innan besöket behöver alla vårdnadshavare göra nedanstående:

1. Boka tid för vaccination nedan

Längre ner på sidan väljer du enkelt en tid som passar dig för vaccination mot Covid-19.

2. Ladda ner Hälsa Hemma-appen

Innan vaccinationstillfället måste samtliga vårdnadshavare ladda ner Hälsa Hemma-appen och lägga till det barn som ska vaccinera sig. Du behöver inte vara listad hos oss för att göra detta.

3. Skapa ett nytt ärende i appen

I appen startar du ett nytt ärende för barnet där alla vårdnadshavare skriftligen godkänner att barnet får vaccinera sig mot Covid-19. Skriv ”OK att vaccinera mitt barn”.

4. Minst en vårdnadshavare närvarande

Vid vaccinationstillfället måste minst en vårdnadshavare vara med på plats. Detta är för att säkerställa att det är rätt person vi vaccinerar.

Har du fler frågor?

Om du inte hittar svar på det söker kan du läsa mer om Covid-19-vaccination här, eller kontakta våra läkare och sköterskor i Hälsa Hemma-appen.

Boka din tid nedan:

Om ditt barn är stickrädd, meddela oss gärna i appen innan så kan vi ta oss extra tid. Efter vaccinationen finns vi också tillgängliga i appen om ni skulle ha frågor. Ni bokar själv dos två här.

Jobba på Hälsa Hemma

Vi expanderar och letar ständigt efter fler kollegor till vårt team. Kolla nedan för att se vilka tjänster som är tillgängliga.

Kontakta oss

Ladda ner appen

Växel: 010-750 07 76 (kl 8.00-17.00)

Verksamhetschef och kontaktperson för klagomål: Fabian Ruben


Öppettider

Du möter vårt medicinska team kl 8-17 måndag till fredag, men skriv gärna ett meddelande i appen när som helst på dygnet. Om du behöver akut vård utanför våra öppettider hänvisar vi till Jourcentralen Åby.

Besöksadress

Ekenleden 15A
428 36 Kållered

 

Faktureringsadress

Hälsa Hemma Sverige AB Box 4
FE-35194
737 21 Fagersta

 

Postadress

All post inklusive remisser och medicinsk dokumentation skickas till:

Hälsa Hemma Sverige AB
Serienr 997023
R 799
106 53 Stockholm

Paketleveranser skickas till vår besöksadress.