lunginflammation-symptom-behandling-kvinna-hosta

Skyddad: Lunginflammation – symptom och behandling

Lunginflammation kan vara både bakteriell och viral. I denna artikel kan du läsa om symptom, vad du ska tänka på och hur du får behandling.

Innehåll:

Startsida     ->    Hjälp och råd     ->

Skyddad: Lunginflammation – symptom och behandling

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Senast uppdaterad:

Innehållet har granskats av: Specialistläkare och/eller kvalificerad vårdpersonal

Så här får du vård

Hälsa Hemma vårdcentral tar totalt vårdansvar och du betalar vanlig patienttaxa när du söker vård hos oss.

1. Ladda ner appen.
Med några klick laddar du ner appen på App Store eller Google Play

2. Starta nytt ärende.
Väl inne i appen klickar du på den stora rosa knappen ”Starta nytt ärende”.

3. Möt din läkare i appen.
Med ett klick startar du en konversation i appen. Våra läkare eller sköterskor svarar snabbt, oftast inom 10 minuter.

Ladda ner appen för att träffa vårdpersonalen

Här erbjuder vi hembesök

Hälsa Hemma är del av primärvården i Region Stockholm och Västra Götalandsregionen. Du väljer Hälsa Hemma som vilken annan vårdcentral som helst. När vi behöver träffas fysiskt gör vi hembesök i Stockholms- och Göteborgsområdet.

Vårdcentral i Göteborg och Stockholm

Ladda ner Hälsa Hemma-appen

5/5
5/5

Kontakta oss

Ladda ner appen och starta ett ärende

Växel: 010-750 07 76 (kl 8.00-17.00)

För telefonkontakt med BVC använd växelnumret ovan.

Verksamhetschef och kontaktperson för klagomål: Fabian Ruben.

Öppettider
Du möter vårt medicinska team i appen kl 8–22 måndag till fredag, men skriv gärna ett meddelande i appen när som helst på dygnet.

Övriga länkar

Jobba på Hälsa Hemma