Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Koppla dina smarta medicinska enheter till läkaren

blodtrycksmätare-bluetooth-app-läkare

Möt Hälsa Hemma, en helt ny typ av vårdcentral – utan väntrum, som hjälper dig där du är!

Hälsa Hemma kopplar upp dina smarta medicinska enheter, som din Apple Watch. När läkaren behöver få kontroll på dina värden sker det enkelt genom Hälsa Hemma-appen.

⚡️Snabb kontakt med läkaren

Vi på Hälsa Hemma tror att framtidens vård inte sker genom lång väntan i vårdcentralernas väntrum. Istället ska du snabbt få kontakt med din läkare via mobilen och få möjlighet till en snabb bedömning.

kop blodtrycksmatare bluetooth app lakare web

🩺 Blodtrycksmätare med koppling till din läkare

Nu introducerar Hälsa Hemma en blodtrycksmätare, med koppling direkt till din läkare. Du ansluter blodtrycksmätaren till telefonen via bluetooth, och din läkare kan sedan direkt se dina mätningar.

För att få en rättvisande bild av ditt blodtryck, ska du mäta morgon och kväll i sju dagar. Appen presenterar sedan genomsnittet av mätningarna, och både du och din läkare kan se resultatet.

Blodtrycksmätaren drivs av 3 st AAA-batterier. Om du gör en sjudagarsmätning varje halvår, så räcker batterierna i sex och ett halvt år.

blodtrycksmätare-bluetooth-2

🧑🏻‍⚕️ Enkel undersökning och provtagning

Men om vårdcentralen bara finns i appen, hur gör man då med provtagning och undersökning när det behövs? 

Då kommer Hälsa Hemma hem till dig. Vi har läkare och sköterskor på rull i våra miljövänliga elbilar 🚗 – i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund, med omnejd. Du kan söka på adress här.

Blodtrycksmätaren kostar bara 349 kr. Läs mer och beställ den på hälsahemma.se.

Om du har frågor eller behöver vård – starta ett ärende i Hälsa Hemma-appen.

Senaste artiklar

Få mer information

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får även vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.