Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Så kan du enkelt hjälpa en anhörig med att få vård

hjalp-foralder-vardcentral-samtycke-aldre-kvinna

Många äldre har i dag svårt att ta sig till sin vårdcentral och att få kontakt för att kunna träffa sin läkare. Som äldre kan man ibland behöva stöttning av en anhörig. Både med färden till vårdcentralen och kommunikation med läkare och sköterskor. Det här vill vi på Hälsa Hemma hjälpa till med!

En fullmakt förenklar vården

Om din anhörig eller förälder väljer att lista sig hos oss kan du genom en fullmakt hantera ärenden direkt i Hälsa Hemma-appen. Och självklart träffar vi din närstående hemma när det behövs. Som anhörig kan du enkelt delta i besöket genom videosamtal på distans.

Har din anhörig svårt med tekniken eller inte äger en surfplatta/smartphone, kan du genom en fullmakt hantera personens chattar genom Hälsa Hemma-appen.

Kontakta oss

Om du har en äldre familjemedlem, en släkting eller en vän som behöver hjälp – kontakta oss i Hälsa Hemma-appen så hjälper vi er gärna vidare.

Klicka här för att läsa mer om hur du kan hjälpa din anhörig

Varmt välkommen!

Senaste artiklar

Få mer information

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får även vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.