Vi har driftstörningar just nu. Läs mer

Framtidens vårdcentral redan idag

Enkel kontakt med läkare

Med Hälsa Hemma vårdcentral får du ett helt nytt sätt att kommunicera med din läkare, sköterska eller psykolog. Vi vet att att många tycker att det är svårt att få kontakt med sin läkare när man behöver hjälp, och detta har Hälsa Hemma löst. Förutom att du får jättesnabb tillgång till oss via din mobiltelefon eller surfplatta, kommer vi hem till dig när vi behöver mötas fysiskt för att undersöka dig eller ta prover.

hembesok sjukskoterska halsa hemma jpg

Chatta med läkare och sköterska

När du startar Hälsa Hemma-appen får du välja om du vill kontakta din läkare om nya besvär som du upplever, eller om det handlar om något som du redan haft kontakt med oss om. Hela ditt medicinska ärende finns samlat i ärendeöversikten, där du också kan skriva textmeddelanden med frågor eller funderingar till din läkare eller sköterska.

vårdcentral-app-hembesök

Videosamtal med vårdpersonal

Du kan också skicka foton på märken, utslag, sår eller annat som du vill visa. Har du besvär som är svåra att visa på bild, kan du spela in en videosnutt där du pekar och visar, och självklart kan vi också ringa dig och ha videosamtal.

vardcentral-lakare-hembesok-b-roll-poster

Hembesök av läkare och sköterska

I appen bokar vi också upp hembesök när det behövs. På det här sättet ser vi till att de läkare och sköterskor som arbetar för att hjälpa dig, har samma information om ditt ärende. Därför behöver du aldrig förklara dig flera gånger.

vardcentral hembesok halsa hemma app 6 jpg

Fast läkarkontakt

Hos oss har du din egen läkare. Den läkare du möter i appen, är också den läkare som kommer hem till dig på hembesök när du behöver undersökas.

Många olika specialister

Hälsa Hemma är en tjänst för alla, oavsett ålder eller besvär. Vi har egna specialister i allmänmedicin och läkare för att kunna hjälpa till med många av de besvär du möter genom ditt liv.

Hälsa Hemma Vårdcentral har:

  • BVC-sköterska och läkare med barnkompetens, för dig med små barn,
  • psykologer som specialiserat sig på att samtala med barn och unga,
  • astma/KOL-sköterska för dig med astma eller KOL,
  • diabetessköterska som hjälper dig med diabetes,
  • hudläkare specialiserad på hudåkommor,
  • och massor av andra specialister och kompetenser.

Det är oss du kontaktar när du behöver medicinsk hjälp. Om det behövs skriver vi remiss åt dig så att du får möta andra specialister i den svenska sjukvården.

vardcentral-krokslatt-hembesok-lakare

Hjälp en förälder eller anhörig

Något som är väldigt uppskattat av våra patienter, är att du kan hjälpa en gammal förälder eller anhörig i deras kontakter med vårdcentralen. Du får dels tillgång till din förälders ärendeöversikt, men kan också enkelt delta i videomöten med läkaren eller sköterskan.

Eftersom vi kan hjälpa dig så mycket via vår app kan vi också lägga mycket tid på att möta dig fysiskt. Därför tar vi oss gärna tid att svänga förbi dig när det behövs.

Skriv en adress för att se om våra läkare och sköterskor kommer till ditt område. Varmt välkommen till Hälsa Hemma Vårdcentral!

Senaste artiklar

Få mer information

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får även vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

En revolution!

Hälsa Hemma förenklar kontakten med vården för tusentals nöjda svenskar. Är du näst på tur? Skriv upp dig nedan för att få mer information från oss.

Du får vårt nyhetsbrev och kan såklart när som helst avregistrera dig.

Oscar Damberg

Psykolog

Mitt namn är Oscar Damberg och jag arbetar som psykolog på Hälsa Hemma. Mina uppgifter på vårdcentraler är att bedöma svårigheterna hos de som söker, ge passande stöd och genomföra psykologiska behandlingar enligt KBT. Detta bästa med att arbeta på Hälsa Hemma är kulturen av att vilja utvecklas och skapa en tillgänglig primärvård.

Linda Skarpsjö

Socionom

Jag är socionom, steg 1 psykoterapeut och arbetar med psykologisk behandling. Jag har mångårig erfarenhet med behandling av framförallt av barn, unga och deras föräldrar. För mig är det viktigt att barn och unga upplever sig tagna på allvar och känner att kommunikation och relation till sina viktiga vuxna fungerar. Min förhoppning är att jag kan hjälpa dig att få konkreta verktyg och få stöd att pröva dessa så att du upplever att du kommer ett steg vidare åt det håll du vill.

Anna Sjöstrand

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar med psykologisk behandling utifrån KBT. Tidigare har jag arbetat i Barn- och Ungdomspsykiatrin, samt många år inom primärvård med behandling och samordning. Det finaste med mitt jobb är att få träffa så modiga människor, som vågar att vara sårbara och göra svåra förändringar. På fritiden ägnar jag mig åt styrkelyft, pardans och tennis.

Viktor Kaiser

Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och arbetar på Hälsa Hemma vårdcentral med psykologisk behandling utifrån KBT och ACT. Sedan tidigare har jag erfarenhet av att jobba med barn och vuxna inom olika verksamheter. Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa människor till konkreta beteendeförändringar och ökad livskvalitet. Utanför jobbet är jag intresserad av globala frågor, musik och fotboll.

Just nu upplever vi störningar med registrering av nya patienter i Hälsa Hemma-appen. Vi arbetar på att åtgärda problemen.

Vi har stängt i dag midsommarafton.


Jag är specialist i allmänmedicin och har jobbat som läkare primärvården i Stockholm men även med digitala läkarbesök. Här på Hälsa Hemma gör vi både och, beroende vad som passar bäst. En av de finaste delarna av jobbet på en vårdcentral är att vi träffar våra patienter flera gånger och hinner lära känna varandra. På min fritid älskar jag att vara med min familj och med min hund.